İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 14 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, cihaz SM-G610F. PC ve TWRP olmadan root atılabilir mi?
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 14 Eylül 2020 #2 King root gibi uygulamalar ile tablet ve PC olmadan root atılabilir.
harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 14 Eylül 2020 #3 King Root yeni Android sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Eylül 2020 #4 Turan Güçlü dedi: King root gibi uygulamalar ile tablet ve PC olmadan root atılabilir. Genişletmek için tıkla... OEM Kilidi ? Fastboot kilidi ? bunların PC üzerinden açılması gerek öyle olmaz.
Turan Güçlü dedi: King root gibi uygulamalar ile tablet ve PC olmadan root atılabilir. Genişletmek için tıkla... OEM Kilidi ? Fastboot kilidi ? bunların PC üzerinden açılması gerek öyle olmaz.
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 14 Eylül 2020 #5 Sezai Yalnız dedi: OEM kilidi? Fastboot kilidi? Bunların PC üzerinden açılması gerek öyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben attım hiç fastboot OEM kiliti açma ile de uğraşmadım. doppelganger dedi: King root yeni Android sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz olabilir attığım cihazlar eski cihazlar idi yeniler hakkında bir bilgim yok.
Sezai Yalnız dedi: OEM kilidi? Fastboot kilidi? Bunların PC üzerinden açılması gerek öyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben attım hiç fastboot OEM kiliti açma ile de uğraşmadım. doppelganger dedi: King root yeni Android sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz olabilir attığım cihazlar eski cihazlar idi yeniler hakkında bir bilgim yok.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Eylül 2020 #6 Turan Güçlü dedi: Ben attım hiç fastboot OEM kiliti açma ile de uğraşmadım. Dediğiniz olabilir attığım cihazlar eski cihazlar idi yeniler hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız cihazın işlemcisi MTK ise olabilir.
Turan Güçlü dedi: Ben attım hiç fastboot OEM kiliti açma ile de uğraşmadım. Dediğiniz olabilir attığım cihazlar eski cihazlar idi yeniler hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız cihazın işlemcisi MTK ise olabilir.
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 14 Eylül 2020 #7 Sezai Yalnız dedi: Sizin attığınız cihazın işlemcisi MTK ise olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır Qualcomm.
Sezai Yalnız dedi: Sizin attığınız cihazın işlemcisi MTK ise olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır Qualcomm.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Eylül 2020 #8 Turan Güçlü dedi: Hayır Qualcomm. Genişletmek için tıkla... Cihazın modeli ne idi ?
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 14 Eylül 2020 #9 Sezai Yalnız dedi: Cihazın modeli ne idi? Genişletmek için tıkla... HTC One SV ve Vestel venüs 4.5.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 15 Eylül 2020 #10 İNTEL'ci DEDE dedi: Arkadaşlar, cihaz SM-G610F. PC ve TWRP olmadan root atılabilir mi? Genişletmek için tıkla... King Root ile atılabilir ancak King root her telefina destek vermez ve PC atılan root kadar sağlıklı değil. Ayrıca Google tarafından virüslü sayılan bir uygulamam Tavsiyem PC üzerinden Magisk ve ha SuperUser root atmanız.
İNTEL'ci DEDE dedi: Arkadaşlar, cihaz SM-G610F. PC ve TWRP olmadan root atılabilir mi? Genişletmek için tıkla... King Root ile atılabilir ancak King root her telefina destek vermez ve PC atılan root kadar sağlıklı değil. Ayrıca Google tarafından virüslü sayılan bir uygulamam Tavsiyem PC üzerinden Magisk ve ha SuperUser root atmanız.