Bu bence kişiye göre değişir. Ben konsolu FPS düşük olduğu için kullanmıyorum. Yeni nesil konsollarda FPS sınırı olmaz ve yüksek FPS verirlerse konsolda kullanabilirim.
Konsol düşük bütçeli bilgisayarlar yerine tercih edilebilir. APU sisteme göre çok daha iyi. Bilgisayar ise bütçe meselesi. Eğer paran varsa PC, yoksa tabii ki konsol.
Her ikiside birbirinden iyi. Bu dediğiniz şey kulanıcıya göre değişir. Kullanım amacı belirtilirse karar verilebilir. Yani kullanıcının kullandığı şeye göre birisi daha iyi olur, birisi ise daha kötü olur.
PS4 Pro ve günümüz oyunlarını yüksek veya ultra ayarlarda rahatça oynatabilecek bir bilgisayar sahibiyim. Kesinlikle arada azımsanmayacak bir fiyat farkı var. PS4 Pro'yu 2000 liraya almıştım, Pc ise yaklaşık 6-7 bin. Benim için oynanış falan çok fark etmez diyorsan bütçeni zorlamamak için konsol, yanına da birkaç güzel oyun alabilirsin.
PS4 Pro ve günümüz oyunlarını yüksek veya Ultra ayarlarda rahatça oynatabilecek bir bilgisayar sahibiyim. Kesinlikle arada azımsanmayacak bir fiyat farkı var. PS4 Pro'yu 2000 liraya almıştım, PC ise yaklaşık 6-7 bin. Benim için oynanış falan çok fark etmez diyorsan bütçeni zorlamamak için konsol, yanına da birkaç güzel oyun alabilirsin.
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. 2000'e şuan bulabileceğini hiç sanmıyorum. Saçma bir şekilde az önce Trendyol'da 6 bin liraya gördüm. Güvenebileceğin birinden ikinci el alabilirsin belki.
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. 2000'e şu an bulabileceğini hiç sanmıyorum. Saçma bir şekilde az önce Trendyol'da 6 bin liraya gördüm. Güvenebileceğin birinden ikinci el alabilirsin belki.