PC vs PS4

PC vs PS4

• Oy verenlerin toplamı
    27
Bütçe
5200
Ben PS5 bekle derim, çünkü şu anda PS4 fiyatları saçma bir şekilde inanılmaz yükseldi. Önceden 1200 TL ile 2.el bir PS4 alabiliyorken şimdi en ucuz 2.el 2400 TL. 2.el alacaksan sorun yok ama.

Hayatımda bu kadar yanlış bir şey duymamıştım.

PC'de olmayan PS oyunları;
God of War serisi.
Uncharted serisi.
Persona serisi.
Spider-Man.
Last of Us serisi.
Shadow of the colossus.
Days Gone.
Bloodborne.
Infamous serisi.

Daha PS3 exclusive saymadım bile.

İnsanların yanlışları ne kadar da hoşuna gidiyor öyle bir yanlışını ben söylerdim de neyse 😁.

5200 lira bütçe ile Playstation 4'ün çıkış fiyatının 500$ olduğuna ülkemizde de %50 vergisi olduğunu göre öbür vergileri saymazsak en az 7000 TL olur sanırım.( en azından elimizdeki bilgilerden yola çıkarak, daha altı olabilir) Bu tamamen size kalmış bir şey. Eğer PS4'ün exclusivelerini seviyorsanız PC oyunlarında gözünüz yoksa PS4 alın. Daha 2-3 yıl oyun çıkar diyorlar. Ama eğer sen neredeyse her oyunu 30, en fazla 60 FPS'te oynamamak istersen PC alırsın ve o fiyatla da Ultra 60+ FPS'lerin üstüne de çıkarsın. Tamamen kişiye bağlı.
Ben fiyatta biraz daha iyimserim. 6000TL-6500 arası olacağı düşüncesindeyim.

İkisini de kullandım. Eğer sadece oyun oynamak istersen kesinlikle Playstation öneririm. Hile yok, donma yok, kasma yok. Şu anda Rx 580 ekran kartlı da bir pc kullanıyorum. Oyun dışında yazılım vs. ile uğraşırım dersen zaten PC almalısın. Ama oyun istiyorsan kesinlikle PS öneririm. Ayrıca şu aralar bence ikisini de alma 5 çıkacak sen de 5 almalısın diye düşünüyorum.

Merhaba bütçem 5200 TL aklımda RX 580 vardı ekran kartı olarak araştırma yaptım ekran kartında sorun yaşayanlar varmış ve ucuz diye mining işleri dönüyormuş pek yakın bakmadım bir de PS4 var PS5 çıkacak ben PS4 alacağım kararsız kaldım yardım eder misiniz?
not: 5200 tl kasa ve monitör sadece kasa değil.
Bence PC al. O bütçe ile GTX 1650S ve R5 1600AF içeren bir sistem ve 75Hz bir monitör alabilirsin.

Tabi PS4 özel oyunlarını seviyorsan ve 2-3 sene sonra yeni oyunların çıkmamasını göze alıyorsan PS4 de alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı