PC vs PS4

PC vs PS4

• Oy verenlerin toplamı
    27
Bütçe
5200
Ben PS5 bekle derim, çünkü şu anda PS4 fiyatları saçma bir şekilde inanılmaz yükseldi. Önceden 1200 TL ile 2.el bir PS4 alabiliyorken şimdi en ucuz 2.el 2400 TL. 2.el alacaksan sorun yok ama.

İnsanların yanlışları ne kadar da hoşuna gidiyor öyle bir yanlışını ben söylerdim de neyse .

Ben fiyatta biraz daha iyimserim. 6000TL-6500 arası olacağı düşüncesindeyim.

Kesinlikle PC. O bütçeye 1650 Super ve monitörlü bir sistem toplanabilir, en ağır oyunların çoğunu 1080P Ultra 70-80 FPS açabilir. PS4 birçok oyunu grafikleri kısılmış şekilde 1080P 30FPS açan bir makine, o fiyatı asla ve asla hak etmiyor. 7 yıllık ürün zaten.

İkisini de kullandım. Eğer sadece oyun oynamak istersen kesinlikle Playstation öneririm. Hile yok, donma yok, kasma yok. Şu anda Rx 580 ekran kartlı da bir pc kullanıyorum. Oyun dışında yazılım vs. ile uğraşırım dersen zaten PC almalısın. Ama oyun istiyorsan kesinlikle PS öneririm. Ayrıca şu aralar bence ikisini de alma 5 çıkacak sen de 5 almalısın diye düşünüyorum.

Bence PC al. O bütçe ile GTX 1650S ve R5 1600AF içeren bir sistem ve 75Hz bir monitör alabilirsin.

Tabi PS4 özel oyunlarını seviyorsan ve 2-3 sene sonra yeni oyunların çıkmamasını göze alıyorsan PS4 de alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…