PC vs PS5

Klexna

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar zamanında iPhone 13 265GB telefon almıştım fakat telefonu fazla kullanmıyorum. Sizce telefonu 2. el olarak satıp gelen parayla PC toplamak mı (monitörüm klavyem farem var) yoksa o parayla PS5 almak mı? PC ise neden PS5 ise neden?

Kesinlikle PC. Sadece oyun için değil farklı ihtiyaçların içinde kullanabilirsin.

Oyunları orijinal alıp, rekebetçi oyun pek oynamayacaksan PS5. Diğer her türlü PC.

PS bu devirde artık sadece bir kültür oldu. PC'yi PS olarak kullanabiliyorsunuz.

Kanka bence PS5 PC de de oyun oynarsın fakat PS5'in verdiği keyif bambaşka bir de televizyon işini hallettiysen tadından yenmez.

Hiç bilgisayarın yoksa PC al. İyi kötü bir bilgisayarın varsa da oyun için PS al.

PS bu devirde artık sadece bir kültür oldu. PC'yi PS olarak kullanabiliyorsunuz.

PS5 kolu var bende Steam'den dediğin gibi kullanıyorum ama PS5 kolunun çoğu özelliği kablo ile takmadığın sürece çalışmıyor bu yüzden bence PS5 daha mantıklı.

PC bana göre her konuda daha iyi. Hem PC hem PS5 alacak param olsa sadece PC alırdım ve zaten PC aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…