PC vs PS5

onurcan28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar size çok güzel sorum var. Benim yaklaşık 3 ay önce RX 6600 R5 5600'lü bir sistem aldım yazın. Ben çalışıp PS5 dijital alacaktım bu aralar bir hikayeli oyun sevdam başladı ama aklımda söyle bir soru vardı. Hikayeli veya herhangi bir oyun için PS5 mi PC mi? Yani konsol alıp sadece hikayeli oynamak var PC'de her türlü oynamak var. Belki PS5'e vereceğim parayı ekran kartı alırım daha iyi oynarım. Bir de Sony oyunları olduğu için PS5 avantajlı ama aynı oyunlar PC'ye çıkış yapıyor zaten. Fikirleriniz nedir? Sizce oyun oynamak için PS5 mi PC mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

PC genel . Sadece hikaye tabanlı giderim dersen PS5.

Bence PC.

Hiç bir oyunda yaşanmayan optimizasyon problemleri, toplayacağınız pc donanımında uyumsuzluklar yaşanması, hilecilerin olmaması gibi sebeplerden dolayı konsollar yüz milyonlarca insan tarafından tercih edilmekte.

Yeni nesil Xbox ve özellikle Playstation 5 Pro mükemmel konsollar. Yüksek FPS takıntın varsa Ps5 Pro öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…