PC vs PS5

SHELBY_28

Picopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, yazın PC veya PS5 alacağım. Öğrenciyim, bieiktirdiğim para ile alacağım bütçe 23-25k Max, oynayacağım oyunlar şunlardır: Elden Ring, GoW Ragnarök, The Last of Us PC olursa CS2, ETS 2, Battlefield 1 2 platformda da oyunum mevcut, ne yapsam bilemedim.

Merhaba dostlar, yazın PC veya PS5 alacağım. Öğrenciyim, bieiktirdiğim para ile alacağım bütçe 23-25k Max, oynayacağım oyunlar şunlardır: Elden Ring, GoW Ragnarok, The Last of Us PC olursa CS2, ETS 2, Battlefield 1 2 platformda da oyunum mevcut, ne yapsam bilemedim.

PC bence. İlerleyen zamanlarda yükseltmede yapabilirsin.

Saydığınız oyunların hepsini oynayacaksınız PC lazım PS5'te CS yok. Onun dışında şehir dışı taşıma vs olmayacaksa laptop almanızı tavsiye etmem masaüstü bakın.

Merhaba dostlar, yazın PC veya PS5 alacağım. Öğrenciyim, bieiktirdiğim para ile alacağım bütçe 23-25k Max, oynayacağım oyunlar şunlardır: Elden Ring, GoW Ragnarok, The Last of Us PC olursa CS2, ETS 2, Battlefield 1 2 platformda da oyunum mevcut, ne yapsam bilemedim.

PS5'teki oyunlarının çoğunu PC'de oynayabilirsin PC'dekileri oynayamıyorsun ama PS5'te bence PC mantıklı

Saydığınız oyunların hepsini oynayacaksınız PC lazım PS5'te CS yok. Onun dışında şehir dışı taşıma vs olmayacaksa laptop almanızı tavsiye etmem masaüstü bakın.

Alırsam zaten masaüstü alırım CS 30 dakika battefiled yoğubluklu oynarım evde abimin 4060'lı laptopu var.

CS Valorant ETS 2 gibi PC oyunları önceliğin ise PC al değilse PS5.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı