E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 557 26 Mart 2020 #1 Köye gidiyorum diye PC'ye Wi-Fi aparatı aldım ve kablosuz Wi-Fi'ye baglanacaktim. Diğer telefonlardan Wi-Fi paylaştığımda PC o telefonları görüyor ama benim resmi Note 8 Pro mu görmüyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2020
Köye gidiyorum diye PC'ye Wi-Fi aparatı aldım ve kablosuz Wi-Fi'ye baglanacaktim. Diğer telefonlardan Wi-Fi paylaştığımda PC o telefonları görüyor ama benim resmi Note 8 Pro mu görmüyor, ne yapmalıyım?
Schutz Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 84 26 Mart 2020 #2 Diğer telefonlardan note 8 proyu görebiliyor musun? Telefonu usb ile bağlayıp bir de öyle denemen mümkün mü acaba? Ayrıca yardımı olur mu bilmem: Xiaomi Cihazlardaki İnternet Paylaşımı (Hotspot) Sorunu Çözümü - İpuçları ve Püf Noktaları - Mi Community - Xiaomi Artı 0 Eksi
Diğer telefonlardan note 8 proyu görebiliyor musun? Telefonu usb ile bağlayıp bir de öyle denemen mümkün mü acaba? Ayrıca yardımı olur mu bilmem: Xiaomi Cihazlardaki İnternet Paylaşımı (Hotspot) Sorunu Çözümü - İpuçları ve Püf Noktaları - Mi Community - Xiaomi