PC Windows Update sonrası işletim sistem seçme ekranına atıyor

atlantisegidek

Decapat
Dostlar vallahi çıldıracağım, bilgisayar güncelleme sonrasında bu şekilde kaldı. Hangi işletim sistemini seçersem seçeyim işe yaramıyor. Bu bilgisayarı nasıl açarım, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• abc.jpeg
    abc.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 45
Güncelleme yarıda kesilmiş gibi. Rollback, eski sürüme dönmek oluyor. Hiçbiri çalışmıyorsa ve önemli verileriniz varsa kurulum USB'si takın ve C sürücüsü üstüne silmeden yeni Windows kurun. Eskisi Windows.old'a taşınır ve oradan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Güncelleme yarıda kesilmiş gibi. Rollback, eski sürüme dönmek oluyor. Hiçbiri çalışmıyorsa ve önemli verileriniz varsa kurulum USB'si takın ve C sürücüsü üstüne silmeden yeni Windows kurun. Eskisi Windows.old'a taşınır ve oradan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.
Hocam merhaba, fakat şöyle önemli bilgi daha mevcut c:\ diskin de disk encrypt işlemi var. Ben c:\ diskine yeni bir os kurarsam verilerimi kurtarabilir miyim? Orada çok kararsız kaldım ve verilerime erişmek istiyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı