S slorin1453 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Bu görseldekileri silsem PC'ye bir şey olur mu? Yer açılsın diye sileceğim. Tahminimce bunlar PC bin yazılımı da bilmiyorum.
Bu görseldekileri silsem PC'ye bir şey olur mu? Yer açılsın diye sileceğim. Tahminimce bunlar PC bin yazılımı da bilmiyorum.
Solkay2002 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 446 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Mavi ekran yersin windows dosyaları burada yer açmak istiyorsan denetim masasına gir program kaldır de ordan sil istediğini Artı 0 Eksi
Mavi ekran yersin windows dosyaları burada yer açmak istiyorsan denetim masasına gir program kaldır de ordan sil istediğini
Mekanik12345 Megapat Katılım 24 Mayıs 2017 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 slorin1453 dedi: Bu görseldekileri silsem PC'ye bir şey olur mu? Yer açılsın diye sileceğim. Tahminimce bunlar PC bin yazılımı da bilmiyorum. Eki Görüntüle 2345627 Genişletmek için tıkla... Buradan degil arama çubuguna program ekle kaldır yaz oradan sil sileceksen bir şeyleri. Artı 0 Eksi
slorin1453 dedi: Bu görseldekileri silsem PC'ye bir şey olur mu? Yer açılsın diye sileceğim. Tahminimce bunlar PC bin yazılımı da bilmiyorum. Eki Görüntüle 2345627 Genişletmek için tıkla... Buradan degil arama çubuguna program ekle kaldır yaz oradan sil sileceksen bir şeyleri.
KS KS S slorin1453 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 Solkay2002 dedi: Mavi ekran yersin windows dosyaları burada yer açmak istiyorsan denetim masasına gir program kaldır de ordan sil istediğini Genişletmek için tıkla... Orda. İstediğimi silwbilir miyim silsem yermiyim mavi ekran Artı 0 Eksi
Solkay2002 dedi: Mavi ekran yersin windows dosyaları burada yer açmak istiyorsan denetim masasına gir program kaldır de ordan sil istediğini Genişletmek için tıkla... Orda. İstediğimi silwbilir miyim silsem yermiyim mavi ekran
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #5 slorin1453 dedi: Bu görseldekileri silsem PC'ye bir şey olur mu? Yer açılsın diye sileceğim. Tahminimce bunlar PC bin yazılımı da bilmiyorum. Eki Görüntüle 2345627 Genişletmek için tıkla... İndirilenler ve videolar klasörü genellikle çok yer kaplar, onları silebilirsin. Artı 0 Eksi
slorin1453 dedi: Bu görseldekileri silsem PC'ye bir şey olur mu? Yer açılsın diye sileceğim. Tahminimce bunlar PC bin yazılımı da bilmiyorum. Eki Görüntüle 2345627 Genişletmek için tıkla... İndirilenler ve videolar klasörü genellikle çok yer kaplar, onları silebilirsin.