PC yerine RTX 3050 laptop alınır mı?

Kai4ra

Decapat
Normalde planım PC almaktı, fakat onun için bir de Windows almam gerektiğini öğrendiğim. Zaten monitör klavye falan derken bir de Windows olunca bütçemin bayağı üzerine çıkıyor. PC yerine görseldeki laptopu almaya düşündüm. Görseldeki laptop en azından 5 yıl götürür mü? Ayrıca tek isteğim düşük ayarda olsa GTA 6 açması. 😃 alınır mı?

Screenshot_2025-06-03-20-54-35-529_com.vatanbilgisayar.vatan-edit.jpg

PC alırken Windows almanıza gerek yok. RTX 3050 GTA 6 için güç ve VRAM olarak yetersiz kalacaktır. Tam bütçenizi belirtirseniz ekipman dahil olarak sistem önerebiliriz.

Alınmaz. Ayrıca binlerce lira verip Windows lisansı almanıza gerek yok, çok ucuza (maksimum 100 TL civarına) hatta bedavaya da yöntemleri var.
Bütçeniz ne kadar?

Windows almaniza gerek yok. Windows 10 kurulurken aktivasyon adimini gecebiliyorsunuz.

Eksi tarafi ise, kisilestirme (isletim sistemi rengini degistirme vs.) Kullanamiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde planım PC almaktı, fakat onun için bir de Windows almam gerektiğini öğrendiğim. Zaten monitör klavye falan derken bir de Windows olunca bütçemin bayağı üzerine çıkıyor. PC yerine görseldeki laptopu almaya düşündüm. Görseldeki laptop en azından 5 yıl götürür mü? Ayrıca tek isteğim düşük ayarda olsa GTA 6 açması. 😃 alınır mı?

Eki Görüntüle 2504768

Hocam bütçenizi söyleyin ona göre önerelim hem Windows ucuz bir şey. SağlamLisans'ta 200-300 liraya alırsınız.

Eki Görüntüle 2504768
Hocam Windows almanız gerekmiyor.
Microsoftun sitesinden iso dosyasıyla kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2504768

Windows alman gerektiğini özelleştirmelerden gördüysen zaten onlar sana deneme sürümü yükleyerek gönderiyor. Hazır sistemlerdeki o özelleştirmelere aldanma 100 TL'ye güvenilir bir key alabilirsin.

PC alırken Windows almanıza gerek yok. RTX 3050 GTA 6 için güç ve VRAM olarak yetersiz kalacaktır. Tam bütçenizi belirtirseniz ekipman dahil olarak sistem önerebiliriz.

Hocam bütçenizi söyleyin ona göre önerelim hem Windows ucuz bir şey. SağlamLisans'ta 200-300 liraya alırsınız.
Bütçem 30. Sitede işletim sistemi “FreeDOS” yazdığı için ben almam gerektiğini düşündüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı