P Physical Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 RAM 4 İyi günler benim bilgisayarımda sorun var. PC yüksek devirde fanda çalışıyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. PC ısınmıyor açıldıktan 2 dk sonra kapaniyor.
İyi günler benim bilgisayarımda sorun var. PC yüksek devirde fanda çalışıyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. PC ısınmıyor açıldıktan 2 dk sonra kapaniyor.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.031 Makaleler 4 Çözümler 20 16 Nisan 2022 #2 Açıldıktan 2 dakika sonra kapanıyorsa ihtimalen işlemci termal macunu değişmesi lazım eğer değiştirdim diyorsan oturtamamışsın soğutucuyu. Artı 0 Eksi
Açıldıktan 2 dakika sonra kapanıyorsa ihtimalen işlemci termal macunu değişmesi lazım eğer değiştirdim diyorsan oturtamamışsın soğutucuyu.
KS KS P Physical Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Itechin.g dedi: Açıldıktan 2 dakika sonra kapanıyorsa ihtimalen işlemci termal macunu değişmesi lazım eğer değiştirdim diyorsan oturtamamışsın soğutucuyu. Genişletmek için tıkla... Kral öyle değil bak fan yüksek devirde çalisiyor PC nin hiç ısınması fln yok direk tık diye kapaniyo Artı 0 Eksi
Itechin.g dedi: Açıldıktan 2 dakika sonra kapanıyorsa ihtimalen işlemci termal macunu değişmesi lazım eğer değiştirdim diyorsan oturtamamışsın soğutucuyu. Genişletmek için tıkla... Kral öyle değil bak fan yüksek devirde çalisiyor PC nin hiç ısınması fln yok direk tık diye kapaniyo