PC Yüzünden Oda Çok Isınıyor

O bendim hocam. AMD M420 29 derece .

Sen değildin kanka o arkadaşın GTX 1060'ı vardı, seninkide iyiymiş .

25 yıllık bilgisayarcı olmanız verdiğiniz bilgilerin doğru olucağı anlamına gelmiyor, sizin dediğiniz gibi bir durum olsaydı referans tasarım kartlar hiç piyasaya sürülmezdi. Linkeki kişinin de 32 yılı bilgisayarlarla geçmiş ve bilgisayarlar konusunda tanıdığım en bilgili insanlardandır kendisi.

Buyrun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Kasanın önü mesh panel hocam, hem de baya baya açık yani görsellerine internetten bakabilirsiniz modeli ana mesajda belirtmiştim
Dikkat etmemişim

Son düzenleme:
Şimdi ön paneldeki tozları temizledim, kasanın içine hiç toz sokmuyor neredeyse ekran kartı ve işlemci fanları gayet temizdi. Bir de kapağını açtım şimdi 1 saat kadar oyunu açık bırakıp ulaştığı sıcaklıklara bakacağım. Ek olarak bir de stok fanları kontrol ettim 1400rpm'lermiş.

Edit: Fark ettim ki işlemci boşta 1.47V ile 4.2Mhz'de çalışıyor, BIOS'tan voltajı 1.3V'a düşürüp CPB kapattım, işlemcide sıcaklık değeri fark edecek kadar düştü.

Son düzenleme:
MB511 kasası çok iyi bir kasa. Sanıyorum ki üstte fanlarınız yok. Eğer üst kısımda fan yoksa 2 adet fan almanızı öneririm sıcak havanın tahliyesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…