Çözüldü PCB'ler dokunmayla hasar alır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirBLT810

Hectopat
Daha fazla  
Tornavidayla ekran kartı mandalina bastırırken elimden kaydı PCB yolları hasar görmüş olabilir mi? Ekran kartıni tâkip calistirsam bilgisayar bozulur mu veya ekran kartı yanarmi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240627_174829.jpg
    IMG_20240627_174829.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Ekran kartın yanmaz. Eğer bu durum bir sorun ise ekran kartın ya çalışmaz ya da stabil çalışmaz. Takıp test etmeden de anlaşılmaz.

Ama bu tip durumlar çok derin olmadığı sürece sorun oluşturmaz. Ben de intel işlemcili bir sistemimde, stok soğutucu tak/çıkar yaparken tornavida kullanmak zorunda kalmıştım ve ben de resimdeki gibi bir çizik yapmıştım. Şu an canavar gibi çalışmaya devam ediyor. Yine de intelin stok soğutucularından gerçekten nefret ediyorum.

Sen de test etmeden anlayamazsın. Dikkatli kullanmak lazım elektronik eşyaları.
Ekran kartın yanmaz. Eğer bu durum bir sorun ise ekran kartın ya çalışmaz ya da stabil çalışmaz. Takıp test etmeden de anlaşılmaz.

Ama bu tip durumlar çok derin olmadığı sürece sorun oluşturmaz. Ben de intel işlemcili bir sistemimde, stok soğutucu tak/çıkar yaparken tornavida kullanmak zorunda kalmıştım ve ben de resimdeki gibi bir çizik yapmıştım. Şu an canavar gibi çalışmaya devam ediyor. Yine de intelin stok soğutucularından gerçekten nefret ediyorum.

Çözüm

Ama bu tip durumlar çok derin olmadığı sürece sorun oluşturmaz. Ben de Intel işlemcili bir sistemimde, stok soğutucu tak/çıkar yaparken tornavida kullanmak zorunda kalmıştım ve ben de resimdeki gibi bir çizik yapmıştım. Şu an canavar gibi çalışmaya devam ediyor. Yine de Intel'in stok soğutucularından gerçekten nefret ediyorum.

Teşekkürler taktım şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor. Umarım sorun çıkmaz

Teşekkürler taktım şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor. Umarım sorun çıkmaz
Geçmiş olsun, sorun yaşamadığına sevindim.

Furmark testi, oyun testi gibi testler yapıp kartın yük altındaki durumunu da kontrol edebilirsin. Yük altındayken de bir sorun yaşamıyosan gönül rahatığıyla hayatına devam edebilirsin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı