K kngkrl Hectopat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 6 3 Aralık 2013 #1 Apple MacBook Pro MD104TU/A Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı alıcam da pcdepo güvenilir mi? Bir de bu fiyata bu cihaz normal mi ?
Apple MacBook Pro MD104TU/A Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı alıcam da pcdepo güvenilir mi? Bir de bu fiyata bu cihaz normal mi ?
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 3 Aralık 2013 #2 Fiyat normal ve güvenilir bir sitedir. Fakat bu bilgisayarı ne için alacaksınız ?
K kngkrl Hectopat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 6 3 Aralık 2013 #3 okankurubas dedi: Fiyat normal ve güvenilir bir sitedir. Fakat bu bilgisayarı ne için alacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Bu sene lisede son senem. Seneye üniversiteye gideceğim için kullanışlı ve güzel bir şey olsun istedim ve bu modeli buldum.
okankurubas dedi: Fiyat normal ve güvenilir bir sitedir. Fakat bu bilgisayarı ne için alacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Bu sene lisede son senem. Seneye üniversiteye gideceğim için kullanışlı ve güzel bir şey olsun istedim ve bu modeli buldum.
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 3 Aralık 2013 #4 PC Depo'dan bu bilgisayarı aldım. MSI NB GT70 SuperR2 2OD-452TR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı Güvenebilirsin gayet güvenilir bir sitedir. 1 gün içinde teslim ettiler. Bildiğim kadarıyla aynı laptopu hashüs arkadaşımızda PC Depodan almıştı. Kısacası güven sıkıntın olmasın.
PC Depo'dan bu bilgisayarı aldım. MSI NB GT70 SuperR2 2OD-452TR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı Güvenebilirsin gayet güvenilir bir sitedir. 1 gün içinde teslim ettiler. Bildiğim kadarıyla aynı laptopu hashüs arkadaşımızda PC Depodan almıştı. Kısacası güven sıkıntın olmasın.
4 4454 Kilopat Katılım 17 Haziran 2013 Mesajlar 1.589 Makaleler 2 3 Aralık 2013 #5 Hocam kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben Msi Dragon Edition 2 aldım hemde havale ile gayet güzel ve uygun bir dille ilgilendiler. Kesinlikle öneririm.
Hocam kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben Msi Dragon Edition 2 aldım hemde havale ile gayet güzel ve uygun bir dille ilgilendiler. Kesinlikle öneririm.
P pc03 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 268 Yer Antalya/Lara Daha fazla Meslek Mimar 8 Aralık 2013 #7 hashüs dedi: Hocam kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben Msi Dragon Edition 2 aldım hemde havale ile gayet güzel ve uygun bir dille ilgilendiler. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Extreme değil değil mi aldığınız ? Bundan mı aldınız ? MSI - MSI GT70 SuperR 2OD-453TR Core i7-4700MQ 16GB 2x128GB SSD 1TB GTX780M 4GB 17.3" Full HD Blu-Ray Win 8 (Gaming Pack Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
hashüs dedi: Hocam kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben Msi Dragon Edition 2 aldım hemde havale ile gayet güzel ve uygun bir dille ilgilendiler. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Extreme değil değil mi aldığınız ? Bundan mı aldınız ? MSI - MSI GT70 SuperR 2OD-453TR Core i7-4700MQ 16GB 2x128GB SSD 1TB GTX780M 4GB 17.3" Full HD Blu-Ray Win 8 (Gaming Pack Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
4 4454 Kilopat Katılım 17 Haziran 2013 Mesajlar 1.589 Makaleler 2 8 Aralık 2013 #8 Yok extreme değil 4700MQ modelini aldım.