T Trane46 Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 26 30 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Linkte vermiş olduğum kasa bana çok ilginç geldi. Fason üretim olabilir mi? Çünkü hiçbir yerde kasanın görseli ve bilgisi bile yok. Sizce alınır mı? Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Merhaba arkadaşlar, Linkte vermiş olduğum kasa bana çok ilginç geldi. Fason üretim olabilir mi? Çünkü hiçbir yerde kasanın görseli ve bilgisi bile yok. Sizce alınır mı? Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 30 Ekim 2020 #2 Yorumlarda ATX desteklenmediği yazılmış. Bir de sırf görünüş için o kasa alınmaz bence çok tozlanacaktır. MSI Mag Forge tercih edilebilir.
Yorumlarda ATX desteklenmediği yazılmış. Bir de sırf görünüş için o kasa alınmaz bence çok tozlanacaktır. MSI Mag Forge tercih edilebilir.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 30 Ekim 2020 #3 Markayı hiç duymadım ancak tasarım aşırı derecede tanıdık geliyor. Muhtemelen kopya.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #4 Allah Allah, nedense bu kasayı gözüm bir yerden ısırıyor :d Cougar Conquer'in çakması olabilir mi?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 30 Ekim 2020 #5 Rambo Okan Güler dedi: Allah Allah, nedense bu kasayı gözüm bir yerden ısırıyor :d Cougar Conquer'in çakması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle, bakınca iyice belli oluyor. Cougar CGR-5LMRO Conquer Oyuncu USB3.0 MidTower Kasa Fiyatı Cougar CGR-5LMRO Conquer Oyuncu USB3.0 MidTower Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Rambo Okan Güler dedi: Allah Allah, nedense bu kasayı gözüm bir yerden ısırıyor :d Cougar Conquer'in çakması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Öyle, bakınca iyice belli oluyor. Cougar CGR-5LMRO Conquer Oyuncu USB3.0 MidTower Kasa Fiyatı Cougar CGR-5LMRO Conquer Oyuncu USB3.0 MidTower Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
T Trane46 Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 26 30 Ekim 2020 #6 Evet arkadaşlar, satıcıdan video istedim ve yolladığı video bu. Adreslenebilir fan desteği olsa idi alırdım aslında. 6 ARGB fana para veremem şu anda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet arkadaşlar, satıcıdan video istedim ve yolladığı video bu. Adreslenebilir fan desteği olsa idi alırdım aslında. 6 ARGB fana para veremem şu anda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et