Arkadaşlar yurt dışından laptop geldi ancak bir tane user var olarak gözüküyor ben onu her yerden kaldırdım. ancak ayarlar kısmında hala gözüküyor. Nasıl değiştirebilirim, nasıl bu hesabı komple yok ederim? Bir de neden HP local admin gözüküyor. Kendiminkini ana admin yapamıyorum. Fotoğrafları paylaştım. Bu HP ne alaka anlamadım zaten.
Hazır taze cihaz eğer outlook hesabı sizinse sıfırlayın gitsin. Yeniden temiz bir başlangıç yapın. Eğer bilgisayarınız HP marka ise HP Local olarak gözükmesi normal diye biliyorum, eskiden de oluyordu bu ön yüklü gelen işletim sistemlerinde.
Hazır taze cihaz eğer outlook hesabı sizinse sıfırlayın gitsin. Yeniden temiz bir başlangıç yapın. Eğer bilgisayarınız HP marka ise HP Local olarak gözükmesi normal diye biliyorum, eskiden de oluyordu bu ön yüklü gelen işletim sistemlerinde.
Hocam tam konuyu açtıktan sonra yapabildim şu an yok. HP yi de kaldırabildim. Formattan kurtuldum. Ama şey diyeceğim şu an PC ingilizce tekrar yerel format atsam yani PC içinden Türkçe yükleyebilir miyim ?
Hocam tam konuyu açtıktan sonra yapabildim şu an yok. HP'yi de kaldırabildim. Formattan kurtuldum. Ama şey diyeceğim şu an PC İngilizce tekrar yerel format atsam yani PC içinden Türkçe yükleyebilir miyim?
Arkadaşlar yurt dışından laptop geldi ancak bir tane user var olarak gözüküyor ben onu her yerden kaldırdım. Ancak ayarlar kısmında hala gözüküyor. Nasıl değiştirebilirim, nasıl bu hesabı komple yok ederim? Bir de neden HP local admin gözüküyor. Kendiminkini ana admin yapamıyorum. Fotoğrafları paylaştım. Bu HP ne alaka anlamadım zaten.