PC'de Bloodborne kayıtları silindi

hutr353

Picopat
Daha fazla  
Bütün o emülatör için gerekli dosyalar masaüstündeydi çok kalabalık yapmıştı. Bir klasör oluşturup hepsini onun içine attım şimdi de oyunu açamıyorum. Dosyaları seçiyorum fakat hata veriyor. Ng+2 karakterim vardı DLC falan oynuyordum kayıtlarım gider mi? Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün o emülatör için gerekli dosyalar masaüstündeydi çok kalabalık yapmıştı. Bir klasör oluşturup hepsini onun içine attım şimdi de oyunu açamıyorum. Dosyaları seçiyorum fakat hata veriyor. Ng+2 karakterim vardı DLC falan oynuyordum kayıtlarım gider mi? Nasıl çözerim?
Emülatörün yolu şaşmış olabilir. Taşıdığın yeni klasörün içine bir bak; user veya savedata klasörleri hala yerinde duruyor mu?

Onlar duruyorsa emülatörü yeni yerindeki .exe üzerinden açıp ayarlardan oyun yolunu tekrar tanıtman yeterli olur.

Oyunu açtım devam et falan da dedim ama yüklenme ekranında takılı kalıyor. Oyun yükle yerinde gözüküyor karakterim ama yükleme ekranında takılı kalıyor.

Hallettim sağ ol.

Oyunu açtım devam et falan da dedim ama yüklenme ekranında takılı kalıyor. Oyun yükle yerinde gözüküyor karakterim ama yükleme ekranında takılı kalıyor.
Yükleme ekranında takılması muhtemelen Shader Cache çakışmasındandır; ayarlardan shader'ları temizleyip tekrar dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı