thepole Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:39 #1 Gecen gün kulaklığa unut dediğimden beri kulaklığı Bluetooth görmüyor ve bağlanamiyorum. Çözümü olan var mı?
Gecen gün kulaklığa unut dediğimden beri kulaklığı Bluetooth görmüyor ve bağlanamiyorum. Çözümü olan var mı?
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 280 Çözümler 3 Cumartesi 23:53 #2 Kulaklığı pairing moduna aldınız mı?
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.356 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:58 #3 thepole dedi: Gecen gün kulaklığa unut dediğimden beri kulaklığı Bluetooth görmüyor ve bağlanamiyorum. Çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde tekrar bağlaymazsanız kulaklıgı resetlemeniz gerekiyor. Ben nothing Buds Pro2 de yaşadım resetleyince bağlandı. Sizinkinin de kendine özgü restleme yöntemi vardır araştırın derim ben.
thepole dedi: Gecen gün kulaklığa unut dediğimden beri kulaklığı Bluetooth görmüyor ve bağlanamiyorum. Çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde tekrar bağlaymazsanız kulaklıgı resetlemeniz gerekiyor. Ben nothing Buds Pro2 de yaşadım resetleyince bağlandı. Sizinkinin de kendine özgü restleme yöntemi vardır araştırın derim ben.