JaggerVex Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 19 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar yakın zamanda Bluetooth aparatı aldım ve kablosuz kulaklık ile kullanmaya başladım fakat mikrofonu çalıştıramadım. Hands-Free moda aldığım zaman kulaklığın sesi kesiliyor. Hem kulaklık hem mikrofonu aynı anda nasıl aktive edebilirim.
Arkadaşlar yakın zamanda Bluetooth aparatı aldım ve kablosuz kulaklık ile kullanmaya başladım fakat mikrofonu çalıştıramadım. Hands-Free moda aldığım zaman kulaklığın sesi kesiliyor. Hem kulaklık hem mikrofonu aynı anda nasıl aktive edebilirim.
S simdigeldim Picopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 311 Çözümler 4 19 Ağustos 2022 #2 İkisini aynı anda çalıştıramazsın.
JaggerVex Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 19 Ağustos 2022 #3 simdigeldim dedi: İkisini aynı anda çalıştıramazsın. Genişletmek için tıkla... Sanırım o zaman harici bir mikrofon almam gerekecek
simdigeldim dedi: İkisini aynı anda çalıştıramazsın. Genişletmek için tıkla... Sanırım o zaman harici bir mikrofon almam gerekecek