Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 16 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Bluetooth ile bağlanıyorum ses iyi faka mikrofon çalışmıyor ne yapabilirim çözüm önerir misiniz?
Arkadaşlar Bluetooth ile bağlanıyorum ses iyi faka mikrofon çalışmıyor ne yapabilirim çözüm önerir misiniz?
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #2 Bunu bende yaşıyorum hatta çalışsa da kendimi duyuyorum çözümünü hiç bulamadım.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Eylül 2024 #3 Prosper Blade dedi: Arkadaşlar Bluetooth ile bağlanıyorum ses iyi faka mikrofon çalışmıyor ne yapabilirim çözüm önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar-ses te giriş cihaz olarak kulaklığınki aktif olduğundan emin misiniz?
Prosper Blade dedi: Arkadaşlar Bluetooth ile bağlanıyorum ses iyi faka mikrofon çalışmıyor ne yapabilirim çözüm önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar-ses te giriş cihaz olarak kulaklığınki aktif olduğundan emin misiniz?
Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 16 Eylül 2024 #4 VolantMito dedi: Ayarlar-ses te giriş cihaz olarak kulaklığınki aktif olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. 6ODRA dedi: Bunu bende yaşıyorum hatta çalışsa da kendimi duyuyorum çözümünü hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sinir bozucu bir durum. Dosya Ekleri 1726505612513.png 37,8 KB · Görüntüleme: 25
VolantMito dedi: Ayarlar-ses te giriş cihaz olarak kulaklığınki aktif olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. 6ODRA dedi: Bunu bende yaşıyorum hatta çalışsa da kendimi duyuyorum çözümünü hiç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sinir bozucu bir durum.