BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 AirPods 4 kulaklığım var ve PC'ye bağladım ama mikrofon çalışmıyor. Denetim Masası'ndan ses bölümünde mikrofon da gözükmüyor zaten.
AirPods 4 kulaklığım var ve PC'ye bağladım ama mikrofon çalışmıyor. Denetim Masası'ndan ses bölümünde mikrofon da gözükmüyor zaten.
trFakee Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 Kullandın platformda microfon seçme olmalı oradan seçmeyi dene olmaz ise aygıt yöneticisine bak
BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 trFakee dedi: Kullandın platformda microfon seçme olmalı oradan seçmeyi dene olmaz ise aygıt yöneticisine bak. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki Bluetooth ile kulaklığı bağladığım zaman kulaklığın mikrofonunun seçeneği çıkmıyor.
trFakee dedi: Kullandın platformda microfon seçme olmalı oradan seçmeyi dene olmaz ise aygıt yöneticisine bak. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki Bluetooth ile kulaklığı bağladığım zaman kulaklığın mikrofonunun seçeneği çıkmıyor.
trFakee Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #4 BerkeKocak dedi: Sorun şu ki Bluetooth ile kulaklığı bağladığım zaman kulaklığın mikrofonunun seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklık orijinal mi? Veyata bilgisayar mikrofonu görmüyor
BerkeKocak dedi: Sorun şu ki Bluetooth ile kulaklığı bağladığım zaman kulaklığın mikrofonunun seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklık orijinal mi? Veyata bilgisayar mikrofonu görmüyor
BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #5 trFakee dedi: Kulaklık orijinal mi? Veyata bilgisayar mikrofonu görmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal daha önce başka kulaklıklarda da aynı sorunu yaşadım Bluetooth üzerinden bağlayınca mikrofonu görmüyor.
trFakee dedi: Kulaklık orijinal mi? Veyata bilgisayar mikrofonu görmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal daha önce başka kulaklıklarda da aynı sorunu yaşadım Bluetooth üzerinden bağlayınca mikrofonu görmüyor.
trFakee Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #6 Windows ayarlarına girin oraya mikrofon yazın ve hepsini deneyin ilaki kulaklıktaki mikrofonu görecektir bilgisayar
Windows ayarlarına girin oraya mikrofon yazın ve hepsini deneyin ilaki kulaklıktaki mikrofonu görecektir bilgisayar
BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #7 trFakee dedi: Windows ayarlarına girin oraya mikrofon yazın ve hepsini deneyin ilaki kulaklıktaki mikrofonu görecektir bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Görselde gözüktüğü gibi mikrofon yok. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-18 233340.png 141,3 KB · Görüntüleme: 28
trFakee dedi: Windows ayarlarına girin oraya mikrofon yazın ve hepsini deneyin ilaki kulaklıktaki mikrofonu görecektir bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Görselde gözüktüğü gibi mikrofon yok.