KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 826 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Merhaba. Öncelikle Bluetooth kulaklığımın kulaklık özelliği çalışıyor fakat mikrofon özelliği çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Adaptör 5.3 destekli, kulaklık ise Soundcore Liberty 4NC kulak içi. Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum.
Merhaba. Öncelikle Bluetooth kulaklığımın kulaklık özelliği çalışıyor fakat mikrofon özelliği çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Adaptör 5.3 destekli, kulaklık ise Soundcore Liberty 4NC kulak içi. Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum.
outdoorweed Femtopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 denetim masasından mikrafon aç
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 826 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 outdoorweed dedi: Denetim Masası'ndan mikrofon aç. Genişletmek için tıkla... Ceza almışım hocam olmadı.
outdoorweed dedi: Denetim Masası'ndan mikrofon aç. Genişletmek için tıkla... Ceza almışım hocam olmadı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 İlk olarak en güncel sürücüsünü yüklediğine ve ses sürücünün güncel olduğuna emin misin ? Ses giriş çıkışlarını'da kontrol et.
İlk olarak en güncel sürücüsünü yüklediğine ve ses sürücünün güncel olduğuna emin misin ? Ses giriş çıkışlarını'da kontrol et.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 826 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 claus dedi: İlk olarak en güncel sürücüsünü yüklediğine ve ses sürücünün güncel olduğuna emin misin? Ses giriş çıkışlarını'da kontrol et. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim adaptörü bağladım kulaklık bağlandı ses geliyor hala ama mikrofon çalışmıyor.
claus dedi: İlk olarak en güncel sürücüsünü yüklediğine ve ses sürücünün güncel olduğuna emin misin? Ses giriş çıkışlarını'da kontrol et. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim adaptörü bağladım kulaklık bağlandı ses geliyor hala ama mikrofon çalışmıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 Ses giriş çıkışlarını kontrol ettin mi ? Telefonda nasıl peki ?
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 826 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #7 claus dedi: Ses giriş çıkışlarını kontrol ettin mi? Telefonda nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Telefonda her şey düzgün çalışıyor ses giriş çıkışlarına nasıl bakacağım ayarlardan varsayılan olarak belirledim.
claus dedi: Ses giriş çıkışlarını kontrol ettin mi? Telefonda nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Telefonda her şey düzgün çalışıyor ses giriş çıkışlarına nasıl bakacağım ayarlardan varsayılan olarak belirledim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #8 Hangi uygulamada kullanmaya çalışıyorsun ? O uygulama içinden ses giriş çıkışlarını kulaklığa ataman gerek.
Hangi uygulamada kullanmaya çalışıyorsun ? O uygulama içinden ses giriş çıkışlarını kulaklığa ataman gerek.