7 727188 Decapat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 341 Çözümler 1 7 Nisan 2024 #101 Aytemiz dedi: Hocam komik bir şekilde bir sıkıntı olmadı. Bilgisayarı sıfırladım tekrardan alışveriş yapabildim. İlk başta altın bilet almıştım şimdi de arka plan aldım. Yarın kampanya devam edecekse yarın da aynı işlemi yapıp tekrardan arka plan alacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırladıgın için mi kullanabildin yoksa başka PC'den mi aldın?
Aytemiz dedi: Hocam komik bir şekilde bir sıkıntı olmadı. Bilgisayarı sıfırladım tekrardan alışveriş yapabildim. İlk başta altın bilet almıştım şimdi de arka plan aldım. Yarın kampanya devam edecekse yarın da aynı işlemi yapıp tekrardan arka plan alacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırladıgın için mi kullanabildin yoksa başka PC'den mi aldın?
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 681 7 Nisan 2024 #102 727188 dedi: Bilgisayarı sıfırladıgın için mi kullanabildin yoksa başka PC'den mi aldın? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastı ne format mı atmış ne yapmış.
727188 dedi: Bilgisayarı sıfırladıgın için mi kullanabildin yoksa başka PC'den mi aldın? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastı ne format mı atmış ne yapmış.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2024 #103 BURUH THE GREAT dedi: Bende de aynı durum mevcut, çözüm bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü buldum. USB kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağladım ve tek denemede aldım. Mobil veri ile oldu.
BURUH THE GREAT dedi: Bende de aynı durum mevcut, çözüm bulabildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü buldum. USB kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağladım ve tek denemede aldım. Mobil veri ile oldu.
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 681 8 Nisan 2024 #104 YigitXS dedi: Hocam çözümü buldum. USB kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağladım ve tek denemede aldım. Mobil veri ile oldu. Genişletmek için tıkla... Bende denedim mobil veriden aynı hatayı verdi gene düzelmedi.
YigitXS dedi: Hocam çözümü buldum. USB kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağladım ve tek denemede aldım. Mobil veri ile oldu. Genişletmek için tıkla... Bende denedim mobil veriden aynı hatayı verdi gene düzelmedi.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.319 Makaleler 7 Çözümler 31 8 Nisan 2024 #105 Bugün denedim de hesabımda çıkmadı. Bitti mi acaba? Bugün sona eriyor diyordu, bugün dahildir diye düşünmüştüm ben de.
Bugün denedim de hesabımda çıkmadı. Bitti mi acaba? Bugün sona eriyor diyordu, bugün dahildir diye düşünmüştüm ben de.
B BURUH THE GREAT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 671 Çözümler 6 Yer Antalya 8 Nisan 2024 #106 YigitXS dedi: Hocam çözümü buldum. USB kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağladım ve tek denemede aldım. Mobil veri ile oldu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bu indirimde olmasa da bir sonraki indirimde bu yöntemi deneyeceğim.
YigitXS dedi: Hocam çözümü buldum. USB kablo ile telefonun internetini bilgisayara bağladım ve tek denemede aldım. Mobil veri ile oldu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bu indirimde olmasa da bir sonraki indirimde bu yöntemi deneyeceğim.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 8 Nisan 2024 #107 Xoloth dedi: Bugün denedim de hesabımda çıkmadı. Bitti mi acaba? Bugün sona eriyor diyordu, bugün dahildir diye düşünmüştüm ben de. Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal bitmiştir.
Xoloth dedi: Bugün denedim de hesabımda çıkmadı. Bitti mi acaba? Bugün sona eriyor diyordu, bugün dahildir diye düşünmüştüm ben de. Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal bitmiştir.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.380 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #108 727188 dedi: Bilgisayarı sıfırladıgın için mi kullanabildin yoksa başka PC'den mi aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç gördüm kusuruma bakmayın. Evet dümdüz sıfırladım format attım 4 5 kere hepsinde de alabildim. Sencrom dedi: Sıfırlamaktan kastı ne format mı atmış ne yapmış. Genişletmek için tıkla... Evet format attım hocam.
727188 dedi: Bilgisayarı sıfırladıgın için mi kullanabildin yoksa başka PC'den mi aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç gördüm kusuruma bakmayın. Evet dümdüz sıfırladım format attım 4 5 kere hepsinde de alabildim. Sencrom dedi: Sıfırlamaktan kastı ne format mı atmış ne yapmış. Genişletmek için tıkla... Evet format attım hocam.
7 727188 Decapat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 341 Çözümler 1 10 Nisan 2024 #109 Aytemiz dedi: Hocam çok geç gördüm kusuruma bakmayın. Evet dümdüz sıfırladım format attım 4 5 kere hepsinde de alabildim. Evet format attım hocam. Genişletmek için tıkla... Valla şanslısınız hocam DC de sıfırlayan bir sürü kişi gördüm ama hiçbir türlü alamamışlar. Hayırlı olsun.
Aytemiz dedi: Hocam çok geç gördüm kusuruma bakmayın. Evet dümdüz sıfırladım format attım 4 5 kere hepsinde de alabildim. Evet format attım hocam. Genişletmek için tıkla... Valla şanslısınız hocam DC de sıfırlayan bir sürü kişi gördüm ama hiçbir türlü alamamışlar. Hayırlı olsun.
Bogac1 Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #110 Hocam halletim. Başka hesaptan Google Play Games'e girdim. Sonra ordan kendi hesabıma COC arka planı aldım .
Hocam halletim. Başka hesaptan Google Play Games'e girdim. Sonra ordan kendi hesabıma COC arka planı aldım .