Ücretsiz PC'de Clash of Clans'ta 300 TL indirim

Çözdün mü kanka bende de aynı.

Arkadaşlar daha önceki indirimi kullananlar bunu da kullanabiliyor haberiniz olsun.

Ben yine altın bilet aldım.

Son düzenleme:
Bende de aynı şekilde, eğer çözerseniz yazar mısınız buraya?

8 Nisan'a kadar sürüyor. Daha öncesinde 250 TL'lik vermişlerdi onu kullananlarda katılabiliyor lakin tek problem daha önce Coc'da alışveriş yapmış olmanız gerek, gidip şimdi satın alım yaparsanız da olur.
İndirdiğiniz Play Store uygulamasında ayarlara girip ödeme yöntemi de eklemelisiniz:

Buraya tıklayıp kartınızı ekliyorsunuz ve hayırlı olsun.

Dikkat!
Bu siteye girip ilk görseldeki gibi altında 300 TL indirim yazmayabilir, olması için farklı bir Gmail hesabı ile giriş yapıp bakın, illaki bir tanesinde 300 TL indirim yazar. Hangi Gmail'de yazarsa uygulamaya o Gmail ile giriş yapın yoksa kupon hesabınızda gözükmez.

Ayrıca daha önce o Gmail hesabı ile ödeme falan yapmış olmanız gerekmiyor sadece giriş yaptığınız coc hesabında daha önce alışveriş yapmış olmalısınız o kadar.

Ayrıca sakın 2-3 tane Gmail hesabı kullanarak bug yapmaya çalışmayın işe yarıyor lakin fark edilirseniz hesabınız kalıcı olarak kapanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi buyuk thler icin bayağı iyi oldu.

Eskiden alis veris yapmayanlarda ala bilirmi.

Bende de aynı şekilde, eğer çözerseniz yazar mısınız buraya?
hesabinizi degistirip girmeyi denedinizmi?

Son düzenleme:
Vallahi buyuk thler icin bayağı iyi oldu.

Eskiden alis veris yapmayanlarda ala bilirmi.

hesabinizi degistirip girmeyi denedinizmi?
Eskiden alışveriş yapmadıysan alamazsın.

Hocam yapmanız gereken şey sürekli gmail hesabı açıp hepsinde oturum açıp tek tek kontrol etmek illaki bir tanesinde inidirim gözükür, bende öyle oldu mesela. Ayrca oyunun içinden herhangi bir ödeme yapmış olmanız yeterli hesap isterse 10 yıllık olsun isterse 1 günlük olsun hepsi aynı şey.

Bende 1 hesabıma alabildim. 2. hesabım için deniyorum 2 3 mail ile fakat onda indirim gözüküyor 300 TL indirim diye oyuna girince indirim düşmüyor cözebilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…