KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 200 GB boş yerimin olması lazım ama yok. SSD sağlığı 95. CCleaner kullanıyorum ama işe yaramıyor.
Rynoma Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 KBDALES dedi: 200 GB boş yerimin olması lazım ama yok. Eki Görüntüle 2348997 Eki Görüntüle 2348996 SSD sağlığı 95. CCleaner kullanıyorum ama işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle virüs virüs değilse Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin.
KBDALES dedi: 200 GB boş yerimin olması lazım ama yok. Eki Görüntüle 2348997 Eki Görüntüle 2348996 SSD sağlığı 95. CCleaner kullanıyorum ama işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle virüs virüs değilse Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 Rynoma dedi: Yüksek ihtimalle virüs virüs değilse Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ekranını attım. Virüs yok kaspersky kullanıyorum.
Rynoma dedi: Yüksek ihtimalle virüs virüs değilse Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ekranını attım. Virüs yok kaspersky kullanıyorum.
Rynoma Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #4 KBDALES dedi: Revo Uninstaller ekranını attım. Virüs yok Kaspersky kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Herhalde sürücü olarak sıkıntı var yerel diskinize sağ tıklayın özellikler deyin araçlara gelin hata denetimini denetleye basın.
KBDALES dedi: Revo Uninstaller ekranını attım. Virüs yok Kaspersky kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Herhalde sürücü olarak sıkıntı var yerel diskinize sağ tıklayın özellikler deyin araçlara gelin hata denetimini denetleye basın.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 Rynoma dedi: Herhalde sürücü olarak sıkıntı var yerel diskinize sağ tıklayın özellikler deyin araçlara gelin hata denetimini denetleye basın. Genişletmek için tıkla... hata yokmuş.
Rynoma dedi: Herhalde sürücü olarak sıkıntı var yerel diskinize sağ tıklayın özellikler deyin araçlara gelin hata denetimini denetleye basın. Genişletmek için tıkla... hata yokmuş.