Merhaba, Google'da arattım ve bulduğum videoların hepsi ya eskiydi ya da işe yaramadı. Bazıları ScpToolkit kullanıyor, şahsen o uygulamanın kötü amaçlı yazılım kullandığını düşünüyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Merhaba, Google'da arattım ve bulduğum videoların hepsi ya eskiydi ya da işe yaramadı. Bazıları ScpToolkit kullanıyor, şahsen o uygulamanın kötü amaçlı yazılım kullandığını düşünüyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Xbox 360 driver ve ScpToolkit kurduğunuzu varsayıyorum kablo ile DS3 bağlayıp ScpToolkit'i açtığınızda otomatik algılıyor zaten. İsterseniz linkteki RAR dosyasının indirerek Xbox 360 driver kurabilirsiniz ek olarak ScpToolkit de içinde bulunuyor ScpToolkit'i PC'ye yüklemenize gerek yok direkt açabilirsiniz DS3 otomatik algılaması lazım şahsen kendim yıllardır böyle kullanıyorum.