Anladığım kadarıyla 7 GB'lik fazlalık olduğunu söylüyorsunuz. Geçici dosyaları temizlerseniz bir kısmından kurtulursunuz. Ayrıca silinen uygulamalar tamamen kaldırılmaz.
Anladığım kadarıyla 7 GB'lik fazlalık olduğunu söylüyorsunuz. Geçici dosyaları temizlerseniz bir kısmından kurtulursunuz. Ayrıca silinen uygulamalar tamamen kaldırılmaz.
Evet dün sildim oyunu ayrıca kendi dosyalarımdan da yer açtım ve ancak 100 GB boş yer oldu. Normalde oyun yüklüyken ve kendi dosyalarım varken 100 GB üstü bir alanım vardı.
Haklısınız ben de biraz saçma bir dille yazdım. Fakat sorunu çözdüm meğer bilgisayar sürekli geri yükleme noktası oluşturuyormuş. Şuan 237 GB boş alanım oldu.
Haklısınız ben de biraz saçma bir dille yazdım. Fakat sorunu çözdüm meğer bilgisayar sürekli geri yükleme noktası oluşturuyormuş. Şu an 237 GB boş alanım oldu.
Çok fazla yer harcıyormuş. Geri yükleme ayarlarından kullanılan alan sınırını düşürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca şimdiye kadar oluşmuşları sildiyseniz bir adet manuel oluşturun ne olur ne olmaz.