PC'de FC26 oynamak için gamepad önerisi

Bütçe
2000-2500TL

Rilo

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2070S
Ryzen 5 5600X
B450M-PRO M.2 Max
Bunun hakkında belki çok konu açılmıştır. 2-3 adet gamepad hakkında öneri almak istiyorum. Düşündüğüm bütçem şu an için 2-2.5k ama arttırmam gerekliyse söyleyin. Rekabetçi olarak değil offline Mod'da oynamayı düşünüyorum. Gamepadler hakkında hiçbir bilgim yok.
1. ürün: ATK Battle Axe ATK Battle Axe Oyun Kolu
2. ürün: 8BitDo Ultimate 2C
8Bitdo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers, Turbo Function (Brownie) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
3. ürün: 8BitDo Ultimate.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla bütçeye yakın en iyisi bu:

Sonrasında bu geliyor:

Ondan sonra ATK Battle Axe.

8BitDo'nun bunlardan eksiği nedir?

Açıkçası ucuz plastik kaplama hissi istemiyorum. Wraith de bazı ürünlerde yazan "Buz Hissi Veren Özel Kaplama" plastikler bile benim için tamamdır.

Son düzenleme:
8BitDo'nun bunlardan eksiği nedir?
Ultimate ile SuperNova'yı karşılaştırırsak:

-Yazılım konusunda Gamesir firmasına göre zayıflar. Arayüz ve işlevsellik olarak.
-8BitDo 480mAh, Gamesir 1000mAh.
-Gamesir'de Jiroskop var.
-Gamesir'ün DPAD ve 4'lü tuşu mebran.
-Gamesir şarj istasyonu ile geliyor.

Daha özellikler varda fazla bilgi alanım değil.

Açıkçası ucuz plastik kaplama hissi istemiyorum. Wraith de bazı ürünlerde yazan "Buz Hissi Veren Özel Kaplama" plastikler bile benim için tamamdır.
Ucuz plastiğe benzemiyor ama bizzat tutmadım için birşey diyemem. Pek öyle bir yorum görmedim.

8BitDo ile karşılaştıranlar var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemelerde var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Dpad ve 4'lü tuş mekanik olsa daha iyi değil mi?
Pil olarak mAh çok fark etmez benim için günde en fazla 3 saat oynayabilirim ve şarja takarım.
8BitDo şarj istasyonu yoksa büyük eksik.

Dpad ve 4'lü tuş mekanik olsa daha iyi değil mi?
Pil olarak mAh çok fark etmez benim için günde en fazla 3 saat oynayabilirim ve şarja takarım.
8BitDo şarj istasyonu yoksa büyük eksik.
C2'de zaten yok. Ultimate versiyonda olması lazım ama attığınız versiyonda tek kol geliyor sanırsam.

Mekanik tuşlu değil 8Bitdo'da. Bu bütçede mekanik yok diye biliyorum. Cyclone 2 gibi 3500TL sonrasında çıkmaya başlıyorlar sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…