Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Wraith’de fantech shooter 3 veya ATK Battle Axe var. ikisi de bu fiyat aralığında iyi ürünler.
Hepsiburada’da gamesir t4 pro var ek olarak ama Wraithdekiler daha güzel modeller.
Techstorm Exotic T28 Pro Kablosuz Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Techstorm Exotic T28 Pro Kablosuz Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Haterlık yapmanıza gerek yok, önerdiğiniz ürün zaten kalitesiz olduğu her yerinden belli. Bu ürüne bu fiyatı vereceğime az daha ekler Logitech f710 alırdım.
Haterlık yapmanıza gerek yok, önerdiğiniz ürün zaten kalitesiz olduğu her yerinden belli. Bu ürüne bu fiyatı vereceğime az daha ekler Logitech f710 alırdım.
Hocam gerginliğe gerek yok attığınız kol shooter 3'ün yanından bile geçemez bir de ayrıca yazmayı unuttum ben shooter3'ü Fantech'in kendi sitesinden almıştım daha ucuza gelmişti oraya da bakmanızı tavsiye ederim.
Kötü bir model gerçekten çakma DS4 ile aynı grupta cihazlar sende sorun yoksa herkeste olmayacak diye bir şey yok kalitesiz PCB ve plastik kullanılmış fason Çin modeli bu.
Ayrıca arkadaş bilgisayarda demiş bilgisayar için PS düzeni değil Xbox düzeni çok daha uygundur. Onu da geçtim fason bir kolda olan gecikme süresini düşünemiyorum bile hele ki titreşimin tırtlığını.