Steam Xbox PlayStation PC'de hikayeli oyunlarda kullanılacak gamepad önerisi

ayibogannnn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2000 TL'ye kadar kol önerisi verebilir misiniz? Witcher 3, Cyberpunk, GTA, RDR2, Elden Ring tarzı oyunlar oynayacağım.

Güzeldir reis.

Wraith’de fantech shooter 3 veya ATK Battle Axe var. ikisi de bu fiyat aralığında iyi ürünler.
Hepsiburada’da gamesir t4 pro var ek olarak ama Wraithdekiler daha güzel modeller.

Haterlık yapmanıza gerek yok, önerdiğiniz ürün zaten kalitesiz olduğu her yerinden belli. Bu ürüne bu fiyatı vereceğime az daha ekler Logitech f710 alırdım.
Haterlık ne alaka kendim kullanıyorum madem alınacaksın konu açma.

https://www.n11.com/urun/techstorm-...8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel[/URL [/

[QUOTE="Vqler1a, post: 28980793, ... daha ekler Logitech f710 alırdım. [/QUOTE]

Hocam gerginliğe gerek yok attığınız kol shooter 3'ün yanından bile geçemez bir de ayrıca yazmayı unuttum ben shooter3'ü Fantech'in kendi sitesinden almıştım daha ucuza gelmişti oraya da bakmanızı tavsiye ederim.

Burada alınganlık yapan sizsiniz, ayrıca konu sahibi ben değilim. Ben sadece sizin attığınızı önermediğim için beğenmedim olarak işaretledim.

Kötü bir model gerçekten çakma DS4 ile aynı grupta cihazlar sende sorun yoksa herkeste olmayacak diye bir şey yok kalitesiz PCB ve plastik kullanılmış fason Çin modeli bu.

Ayrıca arkadaş bilgisayarda demiş bilgisayar için PS düzeni değil Xbox düzeni çok daha uygundur. Onu da geçtim fason bir kolda olan gecikme süresini düşünemiyorum bile hele ki titreşimin tırtlığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…