Aslında o Windows değil. Bildiğim kadarıyla özel bir dosya o. Aslında sil seçeneği var ama kalsın bence. Fakat şüphe duyuyorsan ilk geri yükleme noktası oluştur ardından sil ve sorun oluşmazsa devam et.İyi sosyaller arkadaşlar. Benim sorunum şöyle altta ek belirteceğim zaten sistem yapılandırmasında normal başlangıcı seçince iki işletim sistemi oluşuyor ve diğer yeni oluşanı silince eski haline dönmüyor.
Eki Görüntüle 2477662
Eki Görüntüle 2477663
sildikten sonra ayarlar eski haline dönüyorAslında o Windows değil. Bildiğim kadarıyla özel bir dosya o. Aslında sil seçeneği var ama kalsın bence. Fakat şüphe duyuyorsan ilk geri yükleme noktası oluştur ardından sil ve sorun oluşmazsa devam et.
Silmeyin hocam o zaman. Kalsın dediğim gibi muhtemelen özel bir dosya. C sürücüsünde bulunuyor zaten. Virüs de değil bu arada endişelenmenize gerek yok.sildikten sonra ayarlar eski haline dönüyor
açılışta geliyorda o yüzden uyuz oldumSilmeyin hocam o zaman. Kalsın dediğim gibi muhtemelen özel bir dosya. C sürücüsünde bulunuyor zaten. Virüs de değil bu arada endişelenmenize gerek yok.
Hocam önemli dosya diyorum neden siliyorsunuz? Hem tek sizde yok ki bu. Bende de vardı ben bazı sıkıntıdan dolayı format attım şuan yok. Ama bu herkeste vardır illa ki. Hatta araştırabilirsiniz.açılışta geliyorda o yüzden uyuz oldum
silmenin bir yolu varmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.