R Rhina Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #1 Bilgisayarın hem yerel disk C bölümüne hem de yerel disk D bölümüne Windows 7 kurdum. PC açılırken sürekli birini seçmemi istiyor, birini nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019
Bilgisayarın hem yerel disk C bölümüne hem de yerel disk D bölümüne Windows 7 kurdum. PC açılırken sürekli birini seçmemi istiyor, birini nasıl silebilirim?
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 15 Ekim 2019 #2 Hangi işletim sisteminde kalmak istiyorsanız ona geçin daha sonra disk yönetiminden D'yi silin.
RockCharT Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 555 Çözümler 3 15 Ekim 2019 #3 Bilgisayarım > Özellikler > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar > Sistem Başlatma başlığı altında varsayılan işletim sistemini seçebilirsiniz.
Bilgisayarım > Özellikler > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar > Sistem Başlatma başlığı altında varsayılan işletim sistemini seçebilirsiniz.