44kdr Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 PC'ye telefondan USB kablo ile internet bağlıyordum hiçbir sıkıntı yoktu bugün ise başladığımda ise bağlıydı ama internete giremiyorum. Sebebi nedir?
PC'ye telefondan USB kablo ile internet bağlıyordum hiçbir sıkıntı yoktu bugün ise başladığımda ise bağlıydı ama internete giremiyorum. Sebebi nedir?
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 20 Temmuz 2023 #2 44kdr dedi: PC'ye telefondan USB kablo ile internet bağlıyordum hiçbir sıkıntı yoktu bugün ise başladığımda ise bağlıydı ama internete giremiyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Telefondan internetten çıkıp tekrar girmeyi deneyebilir misiniz.
44kdr dedi: PC'ye telefondan USB kablo ile internet bağlıyordum hiçbir sıkıntı yoktu bugün ise başladığımda ise bağlıydı ama internete giremiyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Telefondan internetten çıkıp tekrar girmeyi deneyebilir misiniz.
F fiyat performanscı Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Bilgisayarın Bluetooth destekliyorsa b ulututdan internet alabilirsin
44kdr Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Telefonu yeniden başlattım çözdüm