Arkadaşlar altyapı yeni, tesisat yeni, modem yeni, yani her şey sıfır. PC de 47 Mbps/ 15 Mbps alırken telefonda 12/12 Mbps alıyorum. PC kabloyla bağlı telefonum ise Samsung m12.
Şu anki denediğim testte ise Wi-Fi'da 8 ile 10 arası alırken hücresel veriyle test yaptığımda 30 40 alıyorum. Tahminimce Wi-Fi kartında sorun var yine de sizlerden fikir almak isterim.
Şu anki denediğim testte ise Wi-Fi'da 8 ile 10 arası alırken hücresel veriyle test yaptığımda 30 40 alıyorum. Tahminimce Wi-Fi kartında sorun var yine de sizlerden fikir almak isterim.
Arkadaşlar altyapı yeni, tesisat yeni, modem yeni, yani her şey sıfır. PC de 47 mbps/ 15 Mbps alırken telefonda 12/12 Mbps alıyorum. PC kabloyla bağlı telefonum ise Samsung m12.
Hocam bende bu aralarda bilgisayar aldım bende de aynı sorun oldu bende modemin müşteri hizmetlerini aradım onlar birkaç işlem gerçekleştirdi ve sorun çözüldü bir deneyin isterseniz.
Hocam bende bu aralarda bilgisayar aldım bende de aynı sorun oldu bende modemin müşteri hizmetlerini aradım onlar birkaç işlem gerçekleştirdi ve sorun çözüldü bir deneyin isterseniz.
Hayırlı olsun kankam güle güle kullan aradığımda telefonunuzdan kaynaklı olabilir dedi. Başka telefonlardan denediğimde de yüksek hız alıyorlar herhaldetelefon eskidi .
Yardım eden herkese teşekkür ederim çözüm telefonu değişmekmiş:]