PC'de klavye fare ile FPS oynayamıyorum

Makaleler
5
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Çok ilginç bir şekilde, PC'de klavye fare ile Battlefield 3 oynayamıyorum. 3 yıldır konsollarda, elbette kontrolcülere alıştım. Önceden CS:GO oynardım, artık onu da oynamıyorum.

Resmen adam karşımda, fareyi döndüremiyorum. Oyunda adamla karşı karşıya kalıyoruz :)

Klavye-fareye nasıl alışabilirim?

Oynayarak alışabilirsiniz sadece. Tabi bilmediğim başka yolları varsa arkadaşlar yazarsa bende öğrenmiş olurum 😀 .

Alışana kadar tek oyunculu oyunları oynayabilirsin. Çok oyunculu da alışana kadar insan kafayı yiyebiliyor. Ama oynacağım diyorsan Topluluk sunucuları ya da eğlence modlarına bakmanı öneririm.

Ayrıca oyun içinde fare hızını düşürüp, DPI artırıp oynamanı öneririm.

Şu an kol versen ben de onla oynayamam. En uygun ayarları deneyerek bulursunuz, hazır BF3 oynayacaksanız bir hikaye modunu bitirin, onu bitirirken de alışırsınız 😁

Battlefield 3 oynuyorum şuan, eski oyunları baştan oynayacağım.

Ama çok ilginç bir his, kontrolcüyü bırakıp fare ile hedef almaya çalışmak.

İlk önce sağ tuşa basıp sonra otomatik sol tuşa basıyorum, sanki auto aim varmış gibi :) Konsollarda Aim-Assist muhabbeti var. Nişan almak için bastığınız an cross hedef aldığın adama kilitlenir, sende sıkarsın. Biraz yukarı kaldırırsan da kafaya gider.

Şimdi PC'de BF3 oynarken olmuyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı