Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Ağustos 2020 #2 PC'de combo jack var mı? Pembe, yeşil varsa yeşilde mikrofonu çalışmaz.
Eriqa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 309 Yer İzmir 14 Ağustos 2020 #3 Conficker Belasi dedi: PC'de combo jack var mı? Pembe, yeşil varsa yeşilde mikrofonu çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Pembe yeşil var. Ne yapmalıyım?
Conficker Belasi dedi: PC'de combo jack var mı? Pembe, yeşil varsa yeşilde mikrofonu çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Pembe yeşil var. Ne yapmalıyım?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 14 Ağustos 2020 #4 Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Muhtemelen bu tarz bir ürüne ihtiyacınız var. PC'de kulaklık ve mikrofonun jackleri ayrı olduğu için aynı anda ses verip ses alamazsınız.
Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Muhtemelen bu tarz bir ürüne ihtiyacınız var. PC'de kulaklık ve mikrofonun jackleri ayrı olduğu için aynı anda ses verip ses alamazsınız.
Eriqa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 309 Yer İzmir 14 Ağustos 2020 #5 Hoaxer dedi: Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Muhtemelen bu tarz bir ürüne ihtiyacınız var. PC'de kulaklık ve mikrofonun jackleri ayrı olduğu için aynı anda ses verip ses alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ucuzu yok mu 10 TL'yi geçmesin.
Hoaxer dedi: Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Muhtemelen bu tarz bir ürüne ihtiyacınız var. PC'de kulaklık ve mikrofonun jackleri ayrı olduğu için aynı anda ses verip ses alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ucuzu yok mu 10 TL'yi geçmesin.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 14 Ağustos 2020 #6 Eriqa dedi: Pembe yeşil var. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hoaxer dedi: Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Muhtemelen bu tarz bir ürüne ihtiyacınız var. PC'de kulaklık ve mikrofonun jackleri ayrı olduğu için aynı anda ses verip ses alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Zaten var diyor. Pembe kısmını pembe sokete, yeşil kısmını yeşil sokete takınız.
Eriqa dedi: Pembe yeşil var. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hoaxer dedi: Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Muhtemelen bu tarz bir ürüne ihtiyacınız var. PC'de kulaklık ve mikrofonun jackleri ayrı olduğu için aynı anda ses verip ses alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Zaten var diyor. Pembe kısmını pembe sokete, yeşil kısmını yeşil sokete takınız.
Eriqa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 309 Yer İzmir 14 Ağustos 2020 #7 gelengecenbudunya dedi: Zaten var diyor. Pembe kısmını pembe sokete, yeşil kısmını yeşil sokete takınız. Genişletmek için tıkla... Yalnız kulak içi kulaklık bu tek jaklı.
gelengecenbudunya dedi: Zaten var diyor. Pembe kısmını pembe sokete, yeşil kısmını yeşil sokete takınız. Genişletmek için tıkla... Yalnız kulak içi kulaklık bu tek jaklı.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 14 Ağustos 2020 #8 Eriqa dedi: Yalnız kulak içi kulaklık bu tek jaklı. Genişletmek için tıkla... yanlış anlamışım pardon .
Eriqa dedi: Yalnız kulak içi kulaklık bu tek jaklı. Genişletmek için tıkla... yanlış anlamışım pardon .
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 14 Ağustos 2020 #9 gelengecenbudunya dedi: Zaten var diyor. Pembe kısmını pembe sokete, yeşil kısmını yeşil sokete takınız. Genişletmek için tıkla... Demek istediği kasadaki jacklar muhtemelen. Hangisine takayım diye soruyor benim anladığım kadarıyla. Eriqa dedi: Biraz daha ucuzu yok mu 10 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... En ucuz bunu bulabildim. Siz biraz daha araştırırsanız belki daha ucuza bulabilirsiniz. Ürünün kalitesini bilmiyorum, sadece ihtiyacınız olan ürün için örnek verdim, o yüzden almadan önce yorumları ve internetteki şikayetleri okuyup alın. Mikrofon - Kulaklık Ayırıcı - Kablolu - 2 Erkek - 1 Dişi - Standa Fiyatları ve Özellikleri Mikrofon - Kulaklık Ayırıcı - Kablolu - 2 Erkek - 1 Dişi - Standa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. m.n11.com
gelengecenbudunya dedi: Zaten var diyor. Pembe kısmını pembe sokete, yeşil kısmını yeşil sokete takınız. Genişletmek için tıkla... Demek istediği kasadaki jacklar muhtemelen. Hangisine takayım diye soruyor benim anladığım kadarıyla. Eriqa dedi: Biraz daha ucuzu yok mu 10 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... En ucuz bunu bulabildim. Siz biraz daha araştırırsanız belki daha ucuza bulabilirsiniz. Ürünün kalitesini bilmiyorum, sadece ihtiyacınız olan ürün için örnek verdim, o yüzden almadan önce yorumları ve internetteki şikayetleri okuyup alın. Mikrofon - Kulaklık Ayırıcı - Kablolu - 2 Erkek - 1 Dişi - Standa Fiyatları ve Özellikleri Mikrofon - Kulaklık Ayırıcı - Kablolu - 2 Erkek - 1 Dişi - Standa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. m.n11.com