Bu tarz kulaklıklar var iyi midir bunlar bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Normal zamanda hoparlör kullanıyorum zaten, çok üst düzey olmasına gerek yok uygun yollu olması tercihim.
Hocam Airpods 2 kulaklığa sahibim hali hazırda, wireless bir kulaklık kullanılacaksa tekrardan başka bir şey almanın mantığı var mı? Mesela sizin bu attığınız kulaklık oyunlara özel falan mı? Razer olunca bunu merak ettim.
Attığım kulaklık oyuncu ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş özel bir kulaklıktır. Lâkin hali hazırdaki kulaklığınızı denemelisiniz ihtiyaç ve genel günlük batarya kullanımınızı karşılayacak ise bilgisayar oyunculuğu için yeni bir kablosuz kulaklık edinmenize gerek kalmayacaktır.
Silikonlu kulaklıklar uzun kullanımda ağrı ve acı yapabiliyor özellikle KZ'lerde öyle. KZ kulaklık ben de kullandım kalitesi fiyatına göre gayet iyi ama bu dediğim sorundan dolayı bilgisayarda kullanmıyorum.
Attığım kulaklık oyuncu ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş özel bir kulaklıktır. Lâkin hali hazırdaki kulaklığınızı denemelisiniz ihtiyaç ve genel günlük batarya kullanımınızı karşılayacak ise bilgisayar oyunculuğu için yeni bir kablosuz kulaklık edinmenize gerek kalmayacaktır.
Silikonlu kulaklıklar uzun kullanımda ağrı ve acı yapabiliyor özellikle KZ'lerde öyle. KZ kulaklık ben de kullandım kalitesi fiyatına göre gayet iyi ama bu dediğim sorundan dolayı bilgisayarda kullanmıyorum.
Silikonlu olması, edilgen (passive) yalıtım için önemlidir. Özellikle ses kasarken ortam sesinden etkilenmez ve ayrıca görüşmeler esnasında çevrenizdekilerin karşı tarafı dinlemesini engeller.
Kablolu kulak içi bilgisayar oyunculuğu kulaklığı istiyorsanız HP Omen Dyad gibi ürünlere bakabilirsiniz. Kablo uzunluğunun ihtiyacını karşıladığından emin olmalısınız.
Ya da kablosuz kulak içi kulaklık tercih etmek isterseniz de bir önceki Razer seçeneğinin ihtiyacınıza uygunluğundan emin olduktan sonra satın alabilirsiniz.
Silikonlu olması, edilgen (passive) yalıtım için önemlidir. Özellikle ses kasarken ortam sesinden etkilenmez ve ayrıca görüşmeler esnasında çevrenizdekilerin karşı tarafı dinlemesini engeller.
Kablolu kulak içi bilgisayar oyunculuğu kulaklığı istiyorsanız HP Omen Dyad gibi ürünlere bakabilirsiniz. Kablo uzunluğunun ihtiyacını karşıladığından emin olmalısınız.
Ya da kablosuz kulak içi kulaklık tercih etmek isterseniz de bir önceki Razer seçeneğinin ihtiyacınıza uygunluğundan emin olduktan sonra satın alabilirsiniz.
kulaklığına çok baktım niyetimde vardı almak için fakat, Asla rekabetçi oyun oynayan bir insan değilim tamamen AAA oyunlar oynuyorum, arkama yaslanıp tadını çıkartan insanım. Sonrasında kulaklarımın ağrıma durumunu da göz önüne aldığımda bu karardan vaz geçmiştim. Bu HP Omen Dyad kulaklığı aslında Dualsense'e takılarak kablo uzunluğu sorununu ortadan kaldırabilir gibi.
Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, mobil telefonlar, ROG Phone 5, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch ile uyumlu 3.5mm bağlantıya ve sıvı silikon kauçuk (LSR) sürücülere sahip ROG Cetra II Core kulak içi oyuncu kulaklığı