PC'de mining yapıldığı nasıl anlaşılır?

Oxcean_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite
Meslek
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ
Torrent'den oyun indirmiştim (Uncharted4) ve oyun düzgün çalışmayınca sildim ama birkaç edit videolarının altına Torrent'den indirmeyin mining yapıyorlar demişlerdi. Ben de korktum PC'yi sıfırlamak da istemiyorum. O kadar şeyi tekrar yüklemek zor geldi. Nasıl anlaşılır mining yapıldığı?

Torrent'den oyun indirmiştim (Uncharted4) ve oyun düzgün çalışmayınca sildim ama birkaç edit videolarının altına Torrent'den indirmeyin mining yapıyorlar demişlerdi. Ben de korktum PC'yi sıfırlamak da istemiyorum. O kadar şeyi tekrar yüklemek zor geldi. Nasıl anlaşılır mining yapıldığı?

Ekran kartın hep yüksek kullanımdaysa oyunlarda performans düştüyse mining olabilir bana da bulaştı ekran kartı kullanımı hep 70 ve üzeriydi. Malwarebytes ile yap karantinaya al ve sil.

Bilgisayar boştayken kullanımlara bakılması lazım ancak program belki belirli aralıklarla belkide çok ufaktan yapıyor olabilir eğer bu şekil ise anlaması zor. Saçma sapan bir siteden indirmediğiniz takdirde bir şey olacağını sanmıyorum eğer bilgisayarın performansında gözle görülür bir düşüş varsa format atın.

Hocam yıllardır Torrent kullanıyorum böyle bir durum yaşamadım nereden buldunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı