Katelizm Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 69 22 Ekim 2023 #1 Bilgisayara USB takıyorum hiç ses vs. bir şey gelmiyor bağlanmıyor. Ara sıra gelip gidiyor çok kısa bir süre. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Bilgisayara USB takıyorum hiç ses vs. bir şey gelmiyor bağlanmıyor. Ara sıra gelip gidiyor çok kısa bir süre.
A Alina Nikitina Picopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 308 Çözümler 8 22 Ekim 2023 #2 Ara sıra gidip gelen şey gamepad'in usb bağlantı sesi mi? Gamepad'in marka ve modeli ne? Usb yerini değiştirip tekrar denediniz mi ? Belki bağladığınız yerde temassızlık vardır. Artı 0 Eksi
Ara sıra gidip gelen şey gamepad'in usb bağlantı sesi mi? Gamepad'in marka ve modeli ne? Usb yerini değiştirip tekrar denediniz mi ? Belki bağladığınız yerde temassızlık vardır.
KS KS Katelizm Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 69 22 Ekim 2023 #3 Alina Nikitina dedi: Ara sıra gidip gelen şey Gamepad'in USB bağlantı sesi mi? Gamepad'in marka ve modeli ne? USB yerini değiştirip tekrar denediniz mi? Belki bağladığınız yerde temassızlık vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ara sıra bağlanıyor evet ama kısa bir süre kalıyor USB unıversal Serial bus diye bir marka. Evet tüm USB girişlerini denedim başka USB çoğaltıcısı takıp denedim onda da olmadı. Artı 0 Eksi
Alina Nikitina dedi: Ara sıra gidip gelen şey Gamepad'in USB bağlantı sesi mi? Gamepad'in marka ve modeli ne? USB yerini değiştirip tekrar denediniz mi? Belki bağladığınız yerde temassızlık vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ara sıra bağlanıyor evet ama kısa bir süre kalıyor USB unıversal Serial bus diye bir marka. Evet tüm USB girişlerini denedim başka USB çoğaltıcısı takıp denedim onda da olmadı.
A Alina Nikitina Picopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 308 Çözümler 8 22 Ekim 2023 #4 Katelizm dedi: Hocam ara sıra bağlanıyor evet ama kısa bir süre kalıyor USB unıversal Serial bus diye bir marka. Evet tüm USB girişlerini denedim başka USB çoğaltıcısı takıp denedim onda da olmadı. Genişletmek için tıkla... Universal Serial Bus aslında USB nin tam adı. Bilgisayarınız haricinde başka bir cihazda denediniz mi belki usb çalışmıyordur ? Artı 0 Eksi
Katelizm dedi: Hocam ara sıra bağlanıyor evet ama kısa bir süre kalıyor USB unıversal Serial bus diye bir marka. Evet tüm USB girişlerini denedim başka USB çoğaltıcısı takıp denedim onda da olmadı. Genişletmek için tıkla... Universal Serial Bus aslında USB nin tam adı. Bilgisayarınız haricinde başka bir cihazda denediniz mi belki usb çalışmıyordur ?
KS KS Katelizm Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 69 22 Ekim 2023 #5 Alina Nikitina dedi: Universal Serial Bus aslında USB nin tam adı. Bilgisayarınız haricinde başka bir cihazda denediniz mi belki usb çalışmıyordur ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam markası direkt öyle yani şimdi diğer pc de deneyeceğim Alina Nikitina dedi: Universal Serial Bus aslında USB nin tam adı. Bilgisayarınız haricinde başka bir cihazda denediniz mi belki usb çalışmıyordur ? Genişletmek için tıkla... Evet başka pc denedim kol çalışmadı Son düzenleme: 22 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Alina Nikitina dedi: Universal Serial Bus aslında USB nin tam adı. Bilgisayarınız haricinde başka bir cihazda denediniz mi belki usb çalışmıyordur ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam markası direkt öyle yani şimdi diğer pc de deneyeceğim Alina Nikitina dedi: Universal Serial Bus aslında USB nin tam adı. Bilgisayarınız haricinde başka bir cihazda denediniz mi belki usb çalışmıyordur ? Genişletmek için tıkla... Evet başka pc denedim kol çalışmadı
A Alina Nikitina Picopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 308 Çözümler 8 22 Ekim 2023 #6 Katelizm dedi: Yok hocam markası direkt öyle yani şimdi diğer pc de deneyeceğim Evet başka pc denedim kol çalışmadı Genişletmek için tıkla... Gamepad'te sorun var. Artı 0 Eksi
Katelizm dedi: Yok hocam markası direkt öyle yani şimdi diğer pc de deneyeceğim Evet başka pc denedim kol çalışmadı Genişletmek için tıkla... Gamepad'te sorun var.