PC'mde ping sorunu yaşıyorum oyunlarda PS4 de denediğimde böyle bir sorun yok kablosuz çözüm arıyorum.
PC açtığınız zaman arkada Steam Epic veya başka bir uygulamadan indirme başlamış olabilir mi ya da Windows Update'den.
İkisinin Wi-Fi bandı birbirinden farklı olabilir. Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz Wi-Fi mi? Biri örneğin Wi-Fi 4 iken diğeri Wi-Fi 5 olabilir. İkisinin modeme olan uzaklığı da bir etken.PC'mde ping sorunu yaşıyorum oyunlarda PS4 de denediğimde böyle bir sorun yok kablosuz çözüm arıyorum.
İkisinin Wi-Fi bandı birbirinden farklı olabilir. Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz Wi-Fi mi? Biri örneğin Wi-Fi 4 iken diğeri Wi-Fi 5 olabilir. İkisinin modeme olan uzaklığı da bir etken.
Onu bilmiyorum maalesef. Ethernet ile bağlanıyorsanız garip.Wi-Fi 5 mi Wi-Fi 4 mü nereden anlayabilirim ikisi de aynı uzaklıkta. Bir de Wi-Fi ile bağlanıyorum.
Onu bilmiyorum maalesef. Ethernet ile bağlanıyorsanız garip.
Bağlanmıyorum diye okudum kusura bakmayın. Laptop ise laptop modeli, masaüstü ise anakart modeli belirtir misiniz?Wi-Fi bağlanıyorum yazmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.