Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 PlayStation ad nasıl değiştirilir?
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 4 Mart 2023 #2 PlayStation üzerinden düzenlemek isterseniz Ayarlar > Profil > Düzenle kısmından düzenleyebilirsiniz. 2. Bir yol olarak Google'da PlayStation Network'e girerek düzenleyebilirsiniz. + Olarak ilk isim değişikliği bedava daha sonrası paralı.
PlayStation üzerinden düzenlemek isterseniz Ayarlar > Profil > Düzenle kısmından düzenleyebilirsiniz. 2. Bir yol olarak Google'da PlayStation Network'e girerek düzenleyebilirsiniz. + Olarak ilk isim değişikliği bedava daha sonrası paralı.
Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Egehanss dedi: PlayStation üzerinden düzenlemek isterseniz Ayarlar > Profil > Düzenle kısmından düzenleyebilirsiniz. 2. Bir yol olarak Google'da PlayStation Network'e girerek düzenleyebilirsiniz. + Olarak ilk isim değişikliği bedava daha sonrası paralı. Genişletmek için tıkla... PC İçin Böyle Oluyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-04 142731.png 30 KB · Görüntüleme: 56
Egehanss dedi: PlayStation üzerinden düzenlemek isterseniz Ayarlar > Profil > Düzenle kısmından düzenleyebilirsiniz. 2. Bir yol olarak Google'da PlayStation Network'e girerek düzenleyebilirsiniz. + Olarak ilk isim değişikliği bedava daha sonrası paralı. Genişletmek için tıkla... PC İçin Böyle Oluyor
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 4 Mart 2023 #4 Yusuf Akın dedi: PC İçin Böyle Oluyor Genişletmek için tıkla... Çok geç bakıyorum. Kusura bakmayın hocam: Bir konsol üzerinden psn hesabınızı aktif etmeniz lazım ve onu ana ps olarak seçmeniz gerekiyor diye biliyorum.
Yusuf Akın dedi: PC İçin Böyle Oluyor Genişletmek için tıkla... Çok geç bakıyorum. Kusura bakmayın hocam: Bir konsol üzerinden psn hesabınızı aktif etmeniz lazım ve onu ana ps olarak seçmeniz gerekiyor diye biliyorum.