zeda890 Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:33 #11 Qwains dedi: Hocam bloxtrap indirip oradan girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kurulumunu bilyor musun? mlH81 dedi: Cloud da kurabilir. Genişletmek için tıkla... O ne? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:58
Qwains dedi: Hocam bloxtrap indirip oradan girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kurulumunu bilyor musun? mlH81 dedi: Cloud da kurabilir. Genişletmek için tıkla... O ne?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:34 #12 zeda890 dedi: Kurulumunu bilyor musun? O ne? Genişletmek için tıkla... Evet, siz de indirip kolayca kurabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:58
zeda890 dedi: Kurulumunu bilyor musun? O ne? Genişletmek için tıkla... Evet, siz de indirip kolayca kurabilirsiniz.
zeda890 Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:35 #13 Qwains dedi: Evet, siz de indirip kolayca kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamadınız galiba. Ben indiriyorum, açınca boş ekran oluyor. Yani hiçbir şey değişmiyor, yükleniyor ama açmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:59
Qwains dedi: Evet, siz de indirip kolayca kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamadınız galiba. Ben indiriyorum, açınca boş ekran oluyor. Yani hiçbir şey değişmiyor, yükleniyor ama açmıyor.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:44 #14 zeda890 dedi: Siz beni anlamadınız galiba. Ben indiriyorum, açınca boş ekran oluyor. Yani hiçbir şey değişmiyor, yükleniyor ama açmıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon ben kritik hata alıyorsunuz da giremiyorsunuz sandım.
zeda890 dedi: Siz beni anlamadınız galiba. Ben indiriyorum, açınca boş ekran oluyor. Yani hiçbir şey değişmiyor, yükleniyor ama açmıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon ben kritik hata alıyorsunuz da giremiyorsunuz sandım.
zeda890 Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:45 #15 Qwains dedi: Pardon, ben kritik hata alıyorsunuz da giremiyorsunuz sandım. Genişletmek için tıkla... O da oluyor kurarken. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:59
Qwains dedi: Pardon, ben kritik hata alıyorsunuz da giremiyorsunuz sandım. Genişletmek için tıkla... O da oluyor kurarken.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:55 #16 zeda890 dedi: O da oluyor kurarken. Genişletmek için tıkla... Kritik hatayı alıyorsanız GoodbyeDPI yeterli olmamış. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:59
zeda890 dedi: O da oluyor kurarken. Genişletmek için tıkla... Kritik hatayı alıyorsanız GoodbyeDPI yeterli olmamış.
zeda890 Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:55 #17 Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:59
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:57 #18 Bende SplitWire'dan "ByeDPI" ve YogaDNS kurulu bir hata almıyorum. Bir de sizin Internet sağlayıcınız nedir?
Bende SplitWire'dan "ByeDPI" ve YogaDNS kurulu bir hata almıyorum. Bir de sizin Internet sağlayıcınız nedir?
zeda890 Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:20 #19 Qwains dedi: Bende SplitWire'dan "ByeDPI" ve YogaDNS kurulu, bir hata almıyorum. Bir de sizin İnternet sağlayıcınız nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurarım? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:59
Qwains dedi: Bende SplitWire'dan "ByeDPI" ve YogaDNS kurulu, bir hata almıyorum. Bir de sizin İnternet sağlayıcınız nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurarım?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:50 #20 GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire'ı buradan indirip kurabilirsiniz. YogaDNS'i de googleda aratıp indirebilirsiniz.
GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire'ı buradan indirip kurabilirsiniz. YogaDNS'i de googleda aratıp indirebilirsiniz.