mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #1 Bilgisayari aç kapa yaptığımda karsilastim.
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 838 Çözümler 3 18 Haziran 2022 #2 Bu tarz arızalar genellikle ramlerden kaynaklanıyor. Ramlerinizi söküp tek tek takarak tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Bu tarz arızalar genellikle ramlerden kaynaklanıyor. Ramlerinizi söküp tek tek takarak tekrar deneyin.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 18 Haziran 2022 #3 Allah'ım! Nolur bana konu sahibinin sistem özelliklerini vahiy olarak indir! Artı 0 Eksi
KS KS mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #4 HAWKARD dedi: Bu tarz arızalar genellikle RAM'lerden kaynaklanıyor. Ramlerinizi söküp tek tek takarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadi ekran karti falan sa calisiyor onu fark ettim ancak klavyedir faredir hicbirine guc vermiyor. Hüsnü_Çoban dedi: Allah'ım! Ne olur bana konu sahibinin sistem özelliklerini vahiy olarak indir! Genişletmek için tıkla... Intel i4770K GT210 1 GB 8 GB DDR3 RAM anakartin modelini bilmiyorum tek bildigim markasi o da Gigabyte. Artı 0 Eksi
HAWKARD dedi: Bu tarz arızalar genellikle RAM'lerden kaynaklanıyor. Ramlerinizi söküp tek tek takarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadi ekran karti falan sa calisiyor onu fark ettim ancak klavyedir faredir hicbirine guc vermiyor. Hüsnü_Çoban dedi: Allah'ım! Ne olur bana konu sahibinin sistem özelliklerini vahiy olarak indir! Genişletmek için tıkla... Intel i4770K GT210 1 GB 8 GB DDR3 RAM anakartin modelini bilmiyorum tek bildigim markasi o da Gigabyte.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 18 Haziran 2022 #5 mistersec dedi: Intel i4770K GT210 1 GB 8 GB DDR3 RAM anakartin modelini bilmiyorum tek bildigim markasi o da Gigabyte. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini değiştirip dene, olmaz ise geçici denemek için RAM al. İnternet kafelerden hem pili hem RAM'i geçici olarak isteyebilirsin. Artı 0 Eksi
mistersec dedi: Intel i4770K GT210 1 GB 8 GB DDR3 RAM anakartin modelini bilmiyorum tek bildigim markasi o da Gigabyte. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini değiştirip dene, olmaz ise geçici denemek için RAM al. İnternet kafelerden hem pili hem RAM'i geçici olarak isteyebilirsin.
KS KS mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #6 Hüsnü_Çoban dedi: BIOS pilini değiştirip dene, olmaz ise geçici denemek için RAM al. İnternet kafelerden hem pili hem RAM'i geçici olarak isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS pili tam olarak nedir onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Hüsnü_Çoban dedi: BIOS pilini değiştirip dene, olmaz ise geçici denemek için RAM al. İnternet kafelerden hem pili hem RAM'i geçici olarak isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS pili tam olarak nedir onu bilmiyorum.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 18 Haziran 2022 #7 mistersec dedi: BIOS pili tam olarak nedir onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın üzerindeki saat piline benzeyen pil. Dosya Ekleri indir.jpg 14,4 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
mistersec dedi: BIOS pili tam olarak nedir onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın üzerindeki saat piline benzeyen pil.