PC'de SIXAXIS çalışır mı?

Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Arkadaşlar AliExpress’ten DualShock 3 replikası almayı düşünüyorum yorumlar çok olumlu ve PC için uyumlu olduğu yazıyor. Yorumlarda herkes titreşim ve SIXAXIS (haraket) sensörünün çalıştığını söylemiş fakat PS3 üstünde. Bilgisayar üzerinde çalışıyor mudur? Ya da orijinal DS3'lerin sensörleri PC üzerinde çalışıyor mu? Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çakma alacağına hiç alma daha iyi.

Ben almıştım. Analogları taş. İttiremiyorsun. Tuşları dandik. Batarya ölü.

Hiç bulaşma. Adam akıllı paranı biriktir. Önümüz bayram. Orijinal bir DS3 al.

Çakma alırsan makinada soğursun. Oyundan aldığın zevk 0 olur. Hatta nişan da alamadığın gibi küfür edip kapatırsın.

dualshock 3 orijinal olursa programlar aracılığıyla bağlaman gerekecek ve programlar da zaten xbox 360 controller gibi gösteriyor dualshock 3 ü. yani sixaxisi kullanamazsın. her bilgisayarı açtığında bir sürü iş yapman gerekecek bağlamak için. çakma olursa zaten directinputlu oluyor. onları da tocaedit ile xbox 360 controller gibi göstermen lazım. yani ille pc de gamepad kullanacaksan kablosuz alıcılı xbox 360 controller almanı
öneriririm. kablolularda analoglar 4 veya 8 yönlü oluyor fps oyunlarında nişan almak işkenceye dönüşüyor. sahibindende 245 tl ye var. pahalı gelirse logitech f710 (ikinci el 90tl) veya monster pusat pro (sıfır 180tl) gamepad öneririm. bunları okuyunca klavye ve fareden vazgeçmemen olası.

AliExpress üzerindeki yorumlar çok olumlu geldi bana ama. Tuş sertliği çok önemli değil benim için oynarken. Titreşim ve diğer sensörlerin de sıkıntısız çalıştığını görünce bi aklım gitmedi değil açıkcası. Bayramın gelmesi önemli değil kaç yaşına geldik bayram harçlığı çıkmaz kimseden bize

Şöyle ki dizüstü kullanıyorum. Mouse ve klavyenin yeri bende ayrı sadece yeni çıkacak olan Detroit, Control, Cyberpunk ve ek olarak Witcher 3 oynarken bu konsolu kullanacağım. Normalde asla yan sanayii ürünlere tamah göstermem fakat yılbaşına kadar gamepad için ayırabileceğim maksimum bütçe 70 TL. Fakat önerilerinizi dikkate alacağım. Bu arada Enis Kirazoğlu olma ihtimaliniz kaç acaba

hocam ben onu çok sevmiyorum

Evet Çalışır Motinonjoy Denen Bir Program Yardımıyla Hem Kablolu Hemde bluetooth Seçeneği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…