L Levi G Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Selamünaleyküm hocam, geçen arkadaş tavsiyesiyle bir program indirdim. Windows Defender ve Google uyarmasına rağmen programı açtım geçenlerde merak edip VirusTotal'da arattım trojanli çıktı ne yapabilirim yardım eder misniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
Selamünaleyküm hocam, geçen arkadaş tavsiyesiyle bir program indirdim. Windows Defender ve Google uyarmasına rağmen programı açtım geçenlerde merak edip VirusTotal'da arattım trojanli çıktı ne yapabilirim yardım eder misniz?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 14 Eylül 2025 #2 Malwarebytes ya da Kaspersky ile tarama yapmanızı tavsiye ederim.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.964 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 14 Eylül 2025 #3 Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın sisteme. VirusTotal sonucunu gönderir misiniz ayrıca? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın sisteme. VirusTotal sonucunu gönderir misiniz ayrıca?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.034 Çözümler 40 Yer New York 14 Eylül 2025 #4 Kaspersky ile tam tarama yapın.
L Levi G Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #5 Collavino dedi: Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın sisteme. VirusTotal sonucunu gönderir misiniz ayrıca? Genişletmek için tıkla... Bitfender ile arama yaptım bir şey çıkmadı.
Collavino dedi: Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın sisteme. VirusTotal sonucunu gönderir misiniz ayrıca? Genişletmek için tıkla... Bitfender ile arama yaptım bir şey çıkmadı.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.964 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Eylül 2025 #6 Levi G dedi: Bitfender ile arama yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Programın EXE dosyasını VirusTotal'e atıp sonucunu burada paylaşın o zaman.
Levi G dedi: Bitfender ile arama yaptım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Programın EXE dosyasını VirusTotal'e atıp sonucunu burada paylaşın o zaman.
L Levi G Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #7 Collavino dedi: Programın EXE dosyasını VirusTotal'e atıp sonucunu burada paylaşın o zama Genişletmek için tıkla... attım böyle bişey çıktı Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-09-17 181125.png 207 KB · Görüntüleme: 18
Collavino dedi: Programın EXE dosyasını VirusTotal'e atıp sonucunu burada paylaşın o zama Genişletmek için tıkla... attım böyle bişey çıktı
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.964 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 17 Eylül 2025 #8 Levi G dedi: Attım böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Sonucunu link olarak atın bakalım. Sıkıntılı gibi duruyor buradan bakınca. Malwarebytes ile de tarama yapmanızı öneririm.
Levi G dedi: Attım böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Sonucunu link olarak atın bakalım. Sıkıntılı gibi duruyor buradan bakınca. Malwarebytes ile de tarama yapmanızı öneririm.
YAGIZ55YT Yoctopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #9 Eset security ile tam tarama yapabilirsin YAGIZ55YT dedi: Eset security ile tam tarama yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra karantinaya al ve sil
Eset security ile tam tarama yapabilirsin YAGIZ55YT dedi: Eset security ile tam tarama yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra karantinaya al ve sil
L Levi G Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #10 Collavino dedi: Sonucunu link olarak atın bakalım. Sıkıntılı gibi duruyor buradan bakınca. Malwarebytes ile de tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... VirusTotal tamam teşekkürler
Collavino dedi: Sonucunu link olarak atın bakalım. Sıkıntılı gibi duruyor buradan bakınca. Malwarebytes ile de tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... VirusTotal tamam teşekkürler