7 7Alsa7 Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #1 Evdekilerin Steam ve DC'ye benden başka girilmesini istemiyorum ne yapabilirim?
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 4 Ocak 2024 #2 Tavsiye etmem. İleride şifreni doğru girdiğin halde açamayabilirsin.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Ocak 2024 #3 Basit yoldan farklı kullanıcı oluşturup farklı masaüstü kullanabilirsin.
7 7Alsa7 Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #4 Erpol dedi: Tavsiye etmem. İleride şifreni doğru girdiğin halde açamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Erpol dedi: Tavsiye etmem. İleride şifreni doğru girdiğin halde açamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 4 Ocak 2024 #5 Şebnem Ferah dedi: Basit yoldan farklı kullanıcı oluşturup farklı masaüstü kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcıları için bir tane kullanıcı oluştur kendi kullanınıcına şifre koy. Tam açıklayıcı değil gibiydi ondan düzeltiyorum.
Şebnem Ferah dedi: Basit yoldan farklı kullanıcı oluşturup farklı masaüstü kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcıları için bir tane kullanıcı oluştur kendi kullanınıcına şifre koy. Tam açıklayıcı değil gibiydi ondan düzeltiyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Ocak 2024 #6 7Alsa7 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... urn4ga dedi: Ev kullanıcıları için bir tane kullanıcı oluştur kendi kullanınıcına şifre koy. Tam açıklayıcı değil gibiydi ondan düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Açıklanmış üstte, şifre programından iyidir.
7Alsa7 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... urn4ga dedi: Ev kullanıcıları için bir tane kullanıcı oluştur kendi kullanınıcına şifre koy. Tam açıklayıcı değil gibiydi ondan düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Açıklanmış üstte, şifre programından iyidir.
7 7Alsa7 Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #7 urn4ga dedi: Ev kullanıcıları için bir tane kullanıcı oluştur kendi kullanınıcına şifre koy. Tam açıklayıcı değil gibiydi ondan düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
urn4ga dedi: Ev kullanıcıları için bir tane kullanıcı oluştur kendi kullanınıcına şifre koy. Tam açıklayıcı değil gibiydi ondan düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler