Kaan BRT Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 234 9 Şubat 2023 #11 Alone Darkkk dedi: Hocam telefondaki klasörleri tarıyacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek masaüstüne kopyalamam gerekiyor öbür türlü izin vermiyor. Metnopat dedi: Hocam bence telefonunuz Xiaomi ise Mi Flash tool üzerinden sıfırdan yazılım yüklemek. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon zaten Samsung Chrome'de aslında var ama kardeşim gidip tekrar indirme ihtiyacı hissetmiş. umitarabaci dedi: Telefonu güvenli modda başlatmayı dene, sonra ayarlardan uygulamalara gir isimsiz veya değişik isimli uygulamaları sil. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim çalıştı teşekkürler. Son düzenleme: 9 Şubat 2023
Alone Darkkk dedi: Hocam telefondaki klasörleri tarıyacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek masaüstüne kopyalamam gerekiyor öbür türlü izin vermiyor. Metnopat dedi: Hocam bence telefonunuz Xiaomi ise Mi Flash tool üzerinden sıfırdan yazılım yüklemek. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon zaten Samsung Chrome'de aslında var ama kardeşim gidip tekrar indirme ihtiyacı hissetmiş. umitarabaci dedi: Telefonu güvenli modda başlatmayı dene, sonra ayarlardan uygulamalara gir isimsiz veya değişik isimli uygulamaları sil. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim çalıştı teşekkürler.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #12 Bilgisayardan telefona tarama yapamazsınız. Telefon için özel programlar var önerdiklerim: Kaspersky ve Malwarebytes.
Bilgisayardan telefona tarama yapamazsınız. Telefon için özel programlar var önerdiklerim: Kaspersky ve Malwarebytes.