PC'den gelen ses nasıl giderilir?

snapta

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İtopya'dan 8 ay falan önce almıştım 2 gündür böyle bir sıkıntı var videoda çok fazla gelmese de gerçekten çok yüksek seste çıkıyor ve rahatsız ediyor ve bir zararı olur mu bilmiyorum tüm fanları tek tek durdurarak kontrol ettim fakat hiçbirinden gelmiyor büyük ihtimalle PSU'dan geliyor onu da yerinden çıkarıp kontrol ettim temiz ve gayet normal görünüyor başka ne yapabilirim? Bu arada ısınınca olmaya başlıyor ve kapatıp açsam da tamamen soğumadan düzelmiyor gene ses çıkıyor yaklaşık 5 dakika kadar bu seste bekledim ama geçmedi daha fazla beklemedim zararı olursa diye.

Dosya Ekleri

• 1733167281024.png
    1733167281024.png
    36,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolar sürtüşüyor mu bir kontrol eder misiniz?

Çözemezseniz fazla kurcalamayın garantisi varsa garantiye gönderim derim.
defalarca kontrol ettim ama yok sürten birşey yok güç kaynağına dikkatli bakamadım kurcalamamak için ama yarın bidaha bakacağım.

Evet, sorunu sağlıklı bir şekilde çözemediğimi belirtmek istiyorum bu konuya ve diğer konulardada cevap bulamadım bende ses geliyorken pc'yi kapatmadım oynamaya devam ettim ve düzeldi ertesi gün gene olsada çok kısa sürdü ve şimdiye kadar tekrar olmadı konu kapatılabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı