Inoit Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 105 Yer Nowhere Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #1 Benim Wi-Fi ile internete bağlanan PC'm var. Bu PC'den CAT5 kablosuyla başka bir PC'ye internet vermeye çalışıyorum ama tanımlanamıyor diyor. Acaba yaptığım şey mümkün değil mi? Mümkün ise hangi ayarı yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim Wi-Fi ile internete bağlanan PC'm var. Bu PC'den CAT5 kablosuyla başka bir PC'ye internet vermeye çalışıyorum ama tanımlanamıyor diyor. Acaba yaptığım şey mümkün değil mi? Mümkün ise hangi ayarı yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 29 Mart 2020 #2 Denetim masası >ağ ayarları menüsünde iki ağ bağdaştırıcısını köprüleme yapmanız gerek sanırım öyle oluyordu.
Denetim masası >ağ ayarları menüsünde iki ağ bağdaştırıcısını köprüleme yapmanız gerek sanırım öyle oluyordu.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Mart 2020 #3 Evet yaptığınız şey mümkün değil Windows 10 ise Wi-Fi paylaşabilirsin Wi-Fi'ye tıkla oradan mobil etkin nokta var onu aç.
Evet yaptığınız şey mümkün değil Windows 10 ise Wi-Fi paylaşabilirsin Wi-Fi'ye tıkla oradan mobil etkin nokta var onu aç.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #4 Windows 10 bilgisayarlarda mobil erişim noktası üzerinden yapabilirsiniz. Diğer bir seçenek de Mars WiFi adlı programdan yararlanabilirsiniz.
Windows 10 bilgisayarlarda mobil erişim noktası üzerinden yapabilirsiniz. Diğer bir seçenek de Mars WiFi adlı programdan yararlanabilirsiniz.