Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 28 Ağustos 2015 #21 ardana dedi: Peki kaldığını veya kalmadığını nasıl anlarım? Not: Her şeyi önceden biliyimde sonra seri seri yaparım. Genişletmek için tıkla... Kalmayacaktır bunları yapmanız indirmeleri önceden hazırlarsanız en fazla 3-5 saat sürecektir hdd'niz kaç gb ise.
ardana dedi: Peki kaldığını veya kalmadığını nasıl anlarım? Not: Her şeyi önceden biliyimde sonra seri seri yaparım. Genişletmek için tıkla... Kalmayacaktır bunları yapmanız indirmeleri önceden hazırlarsanız en fazla 3-5 saat sürecektir hdd'niz kaç gb ise.
A ardana Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 247 28 Ağustos 2015 #22 İndirmeleri virüslü bilgisayardan mı yapayım başka bir bilgisayardan indirip usb ile kurup mu yapayım? Kahvaltı yapıp işlemleri sıralayaıp yapacağım.
İndirmeleri virüslü bilgisayardan mı yapayım başka bir bilgisayardan indirip usb ile kurup mu yapayım? Kahvaltı yapıp işlemleri sıralayaıp yapacağım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Ağustos 2015 #23 Virüslü olduğunu zannettiğin pc'den yapabilirsin.
A ardana Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 247 28 Ağustos 2015 #24 Şu anda bilgisayarı açtım indirmeleri yapıyorum. KIS'la tarayıp kaldırıp tekrar mı malwaberbytesı kurmam gerekir? Ya da ikisi aynı anda olurmu? KIS ile malwarebytes indi.
Şu anda bilgisayarı açtım indirmeleri yapıyorum. KIS'la tarayıp kaldırıp tekrar mı malwaberbytesı kurmam gerekir? Ya da ikisi aynı anda olurmu? KIS ile malwarebytes indi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Ağustos 2015 #25 ardana dedi: Şu anda bilgisayarı açtım indirmeleri yapıyorum. KIS'la tarayıp kaldırıp tekrar mı malwaberbytesı kurmam gerekir? Ya da ikisi aynı anda olurmu? Genişletmek için tıkla... KIS ile MBAM beraber kurulabilir(MBAM aktif koruma kapalı şekilde). Sırasını kafana göre yapabilirsin.
ardana dedi: Şu anda bilgisayarı açtım indirmeleri yapıyorum. KIS'la tarayıp kaldırıp tekrar mı malwaberbytesı kurmam gerekir? Ya da ikisi aynı anda olurmu? Genişletmek için tıkla... KIS ile MBAM beraber kurulabilir(MBAM aktif koruma kapalı şekilde). Sırasını kafana göre yapabilirsin.
A ardana Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 247 28 Ağustos 2015 #26 KIS ile tararken ve sonrasında MBAM ile tararken güvenli moda geçmeli miyim? Geçmiceksem video izleyebilir miyim? Kurulmuyo KIS. The application was not installed. Your computer may be infected by viruses. @Murat5038 @JaroxJamaica
KIS ile tararken ve sonrasında MBAM ile tararken güvenli moda geçmeli miyim? Geçmiceksem video izleyebilir miyim? Kurulmuyo KIS. The application was not installed. Your computer may be infected by viruses. @Murat5038 @JaroxJamaica
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2015 #27 Hangü sürümünü kurmaya çalışıyorsun?
A ardana Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 247 28 Ağustos 2015 #28 İşletim sistemim Win10. İmzadakini Murat5038'inkini.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2015 #29 Bilgisayarındaki muhtemel bir virüs kurulmasını engelliyor olabilir. http://www.kaspersky.com/free-virus-scan İndirip bir tarama yap.
Bilgisayarındaki muhtemel bir virüs kurulmasını engelliyor olabilir. http://www.kaspersky.com/free-virus-scan İndirip bir tarama yap.
A ardana Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 247 28 Ağustos 2015 #30 1 mblik bir şey bu eminmisiniz? @JaroxJamaica Neyse, indirdim. Sağ altta inerken KIS bu Win sürümünde çalışamaz dedi ama devam etti. Yeniden başlat dedi başlattım şimdi hangisini açayım. Bu ağa bağlanamıyor hatası alıyorum. @JaroxJamaica @Murat5038 @Silinen üye Virüsün linkini buldum.
1 mblik bir şey bu eminmisiniz? @JaroxJamaica Neyse, indirdim. Sağ altta inerken KIS bu Win sürümünde çalışamaz dedi ama devam etti. Yeniden başlat dedi başlattım şimdi hangisini açayım. Bu ağa bağlanamıyor hatası alıyorum. @JaroxJamaica @Murat5038 @Silinen üye Virüsün linkini buldum.